Πιο φαρμακερά από ποτέ τα σαμαρικά βέλη κατά της Κυβέρνησης με αφορμή τη συμφωνία με την Αίγυπτο

Must Read

Ο ενημερωτικός ιστότοπος antinews, που απηχεί τις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ευθεία και ιδιαιτέρως σκληρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συμφωνία που υπέγραψε με την Αίγυπτο, κατηγορώντας το ξεκάθαρα για «προδοσία» και για «κοροϊδία» του ελληνικού λαού.

Μέσα από το εξαιρετικά επιθετικό άρθρο, ο πρώην πρωθυπουργός εκφράζει επί της ουσίας την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συμφωνία Δένδια – Σούκρι, καταγγέλλοντας ότι αυτή θα οδηγήσει στις… Πρέσπες του Αιγαίου. «Μια ματιά να ρίξει στους χάρτες που διέρρευσαν όπου το Καστελόριζο απουσιάζει εκκωφαντικά ενώ Ρόδος και Κρήτη έχουν κουτσουρευτεί, θα καταλάβει ότι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στις Πρέσπες του Αιγαίου» αναφέρει χαρακτηριστικά η φίλα προσκείμενη στον Μεσσήνιο πολιτικό ιστοσελίδα, καταγγέλλοντας πως έπειτα από την «ντροπιαστική» συμφωνία με τους Ιταλούς οι οποίοι «θα ψαρεύουν ανεμπόδιστα στα νερά μας εκμεταλλευόμενοι παράλληλα την πετσοκομμένη επήρεια των νησιών μας, ήρθε η εξευτελιστική με τους Αιγύπτιους».

Μάλιστα, ο ανώνυμος αρθρογράφος επιτίθεται και προσωπικά τόσο στον Νίκο Δένδια όσο και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, σχολιάζοντας πως «Μητσοτάκης και Δένδιας παρέα με τους συνδαιτυμόνες τους προσπαθούν μάταια να βαφτίσουν τη νέα εθνική προδοσία πατριωτισμό, πανηγυρίζοντας για τη συντριβή του τουρκολιβυκού μνημονίου».

Συνεχίζει μάλιστα, στον ίδιο πολεμικό τόνο, διερωτώμενος «ποιο αγαπητοί; Aυτό που λέγατε ότι δεν υφίσταται και με την προδοτική συμφωνία που συνάψατε επί της ουσίας το αναγνωρίζετε με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να συρθούμε στη Χάγη και τις γνωστές σολομώντειες αποφάσεις της; Δεν ντρεπόσαστε λιγάκι να κοροϊδεύετε ευθέως τον λαό για να επισκιάσετε τη νοσηρή μειοδοσία που μεθοδεύετε».

Από τα σαμαρικά πύρινα βέλη, μάλιστα, δεν γλίτωσε ούτε η Ντόρα Μπακογιάννη, με τον αρθρογράφο να κατηγορεί το Μαξίμου ότι ξεπέρασε μέχρι και τον… «εθνομηδενισμό της πρωθυπουργικής αδελφής», η οποία, όπως αναφέρει «έλεγε να χάσουμε το Καστελόριζο για να κρατήσουμε τη Ρόδο». Και τώρα χάνουμε μέχρι και την Κρήτη.

Πηγή: «δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This