Κρήτη: Κατήγγειλαν ασυνείδητη μάνα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» γιατί κλείδωνε τα παιδιά της στο σπίτι και έφευγε!

Must Read

Τον αμέριστο θυμό των κατοίκων της Κρήτης έχει προκαλέσει η είδηση ότι μία μάνα κλείδωνε στο σπίτι τα παιδιά της, βάζοντας λουκέτο στην κεντρική πόρτα, ενώ η ίδια έφευγε.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που φέρνει στο «φως» το cretalive.gr, οι άνδρες της Αστυνομίας Ηρακλείου πέρασαν χειροπέδες στην μητέρα των παιδιών, μετά από καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια, ηλικίας 6 και 8 ετών, είχαν βρει το τηλέφωνο του οργανισμού μέσω διαδικτύου. Το μεγαλύτερο σε ηλικία κορίτσι ισχυρίστηκε ότι η γιαγιά του, από την πλευρά του πατέρα τους, το είχε συμβουλεύσει να πάρει τηλέφωνο στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αν ποτέ η μητέρα τους τα άφηνε μόνα τους, επομένως έπραξε αυτό ακριβώς μία ημέρα που η γυναίκα τα κλείδωσε στο σπίτι και έφυγε.

Ως εκ τούτου, κλιμάκιο της Αστυνομίας έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας και εξακρίβωσε τα λεγόμενα του κοριτσιού, ενώ λίγο αργότερα οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες στην 37χρονη μητέρα, η οποία τώρα αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης κατά συρροή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This