Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Έλεγχοι ΕΛΑΣ: 404 παραβάσεις χθες, σε όλη τη χώρα, για μη χρήση μάσκας!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι σαρωτικοί έλεγχοι Εντατικοί έλεγχοι, σε όλη τη χώρα, από τις Υπηρεσίες της Αστυνομίας, με σκοπό την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 14.877 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 404 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα ύψους 150 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, σημειώθηκαν 121 παραβάσεις στην Αττική, 41 στην Κεντρική Μακεδονία, 35στη Δυτική Ελλάδα, 33στη Θεσσαλονίκη, 25στο Νότιο Αιγαίο, 23στα Ιόνια Νησιά, 21στην Πελοπόννησο, 19 στην Κρήτη, 19στο Βόρειο Αιγαίο, 17στην Ήπειρο, 17 στη Στερεά Ελλάδα, 16στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 15 στη Θεσσαλία και 2 στη Δυτική Μακεδονία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από την 1η Αυγούστου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 2.446 παραβάσεις. Επίσης, βεβαιώθηκε 1 παράβαση για μη χρήση μάσκας στην Αττική, για την οποία επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Ακόμη, σημειώθηκαν 11 παραβάσεις που αφορούσαν στους κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων, ενώ συνελήφθη 1 άτομο.

Ομοίως, από την 1η Αυγούστου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 68 σχετικές παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 10 άτομα.

Τέλος, σημειώθηκαν 4 παραβάσςι για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF ( Passenger Locator Form ) από ταξιδιώτη, ενώ από την 1η Αυγούστου στο σύνολο έχουν βεβαιωθεί συνολικά 30 σχετικές παραβάσεις.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ