Κρήτη: «Μακρυχέρηδες» ξάφριζαν λουόμενους και θαμώνες στην Χερσόνησο!

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες της Αστυνομίας σε τέσσερις «μακρυχέρηδες», οι οποίοι σύχναζαν σε γνωστές παραλίες και beach bar, στην περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, στην Κρήτη, παριστάνοντας τους θαμώνες και «άπλωναν» το χέρι τους, ξαφρίζοντας τους λουόμενους.

Την κινητοποίηση των αστυνομικών προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες καταγγελίες για κλοπές, με αποτέλεσμα οι άνδρες της Ασφάλειας να στήσουν επιχείρηση, κατά την οποία παρακολουθούσαν διακριτικά τους χώρους όπου είχαν συμβεί οι προηγούμενες κλοπές.

Έτσι, κατάφεραν να εντοπίσουν τους τέσσερις δράστες τη στιγμή που άρπαζαν δύο κινητά, τα οποία αργότερα, βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, από τις 27 Ιουλίου και μετά, οι δράστες, με οργανωμένο σχέδιο, είχαν διαπράξει άλλες έξι κλοπές με λεία χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας άνω των 4.000 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This