Άγριος καυγάς στο λιμάνι της Ερέτριας για μία θέση στο φέρι μποτ! (video)

Must Read

Η μεγάλη αναμονή εχθές το το βράδυ στις ουρές στο λιμάνι της Ερέτριας, οδήγησε σε εκνευρισμό των οδηγών και… άγριους καυγάδες.

Εξ αιτίας των ζημιών στις γέφυρες στο Βασιλικό από τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή, ο μόνος τρόπος για να μεταβεί κάποιος στην Αθήνα εχθές το βράδυ ήταν με το φέρι μποτ στην Ερέτρια.

ερετρια

Σύμφωνα με το protothema.gr, πάνω από 150 οχήματα περίμεναν εχθές το βράδυ να επιβιβαστούν στο φέρι, μεταξύ των οποίων και ένας οδηγός λεωφορείου.

ερετρια

Έτσι, οι ουρές στο λιμάνι της Ερέτριας, ήταν υπερβολικά μεγάλες, με τον κόσμο να μην μπορεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσουν καυγάδες, όπως αυτός που καταγράφεται στο παρακάτω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=dhlzArLUZXw

Όπως ακούγεται να λέει, ο έξαλλος οδηγός είχε παραχωρήσει τη θέση του σε πολλά Ι.Χ., αλλά όταν έφτασε η ώρα να επιβιβαστεί ο ίδιος στο φέρι μποτ, του είπαν τελικά ότι δεν χωράει.

ερετρια

Ο οδηγός ξέσπασε σε φωνές, ενώ και άλλοι οδηγοί που ταλαιπωρούνταν στην ουρά «μπλέχτηκαν» στον άγριο καυγά, και λίγο έλειψε να «πιαστούν στα χέρια». Ευτυχώς αυτό δεν συνέβη και οι εμπλεκόμενοι ξέσπασαν τα νεύρα τους μόνο με φωνές.

ερετρια

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This