19-9-2020

Χανιά: Οδηγός λεωφορείου κατέβασε φοιτήτρια από το λεωφορείο για 0,20 ευρώ!

Οδηγός αστικού λεωφορείου στα Χανιά, κατέβασε με φωνές μια φοιτήτρια που πήγαινε στη δουλειά της, για μόλις 0,20 ευρώ!

Σε καταγγελία στο Flashnews.gr προχώρησε μια Χανιώτισσα, σύμφωνα με την οποία την Παρασκευή επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ για Χαλέπα. Επειδή είναι φοιτήτρια έβγαλε μειωμένο εισιτήριο 0,60 ευρώ και ανέβηκε στο λεωφορείο.

Όμως όπως αναφέρει η ίδια:

«Ο οδηγός ξεκίνησε να μου φωνάζει πως δεν πρέπει να κοψω εισιτήριο των 0,60€ αλλά των 0,80€ και να μιλάει άσχημα. Μου είπε να κατέβω να κόψω άλλο εισιτήριο και όταν ενημέρωσα πως δεν έχω αλλά κέρματα παρά μόνο κάρτα αλλά πρέπει οπωσδήποτε να πάω στη δουλειά γιατί υπήρχε περίπτωση να έχω σοβαρές επιπτώσεις ξεκίνησε να φωνάζει ξανά και με κατέβασε από το λεωφορείο! Για μόλις 0,20€! Θεωρώ το γεγονός απαράδεκτο και θα σας παρακαλούσα να αναφερθείτε στην ιστοσελίδα σας σε αυτό! Ο λόγος που εξ αρχής έκοψα 0,60€ εισιτήριο ήταν επειδή η Χαλεπα αναφέρετε ως Α ζώνη στην ιστοσελίδα τους και στον αυτόματο πωλητή έλεγε Α ζώνη μειωμένο 0,60€»

Ο πατέρας της κοπέλας, μάλιστα προχώρησε σε καταγγελία του συμβάντος.
Επικοινωνώντας το Flashnews.gr με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ, Γιάννη Καρτάκη, μας είπε πως έκπτωση 50% βάσει νόμου, δικαιούνται όσοι είναι φοιτητές στα Χανιά, όχι όσοι είναι φοιτητές σε άλλη πόλη (εκείνοι δικαιούνται αντίστοιχη έκπτωση στην πόλη στην οποία φοιτούν). Οι φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλη πόλη δικαιούνται στα Χανιά έκπτωση 25% δηλαδή εισιτήριο 0,80 ευρώ.

Παρόλα αυτά, όπως ο ίδιος ο κ. Καρτάκης τόνισε με έμφαση στο Flashnews.gr:«Δεν επικροτεί κανέναν οδηγό που κατεβάζει επιβάτη από το λεωφορείο και δη για μόλις 0,20 ευρώ…» και συμπλήρωσε πως θα διερευνήσει το θέμα.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ