Μπουνιές και σούσουρο στον Βόλο με πρωτοφανές περιστατικό! «Ζητάω το… χέρι της συζύγου σας»

Must Read

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αξιωματικοί αστυνομικού τμήματος στον Βόλο όταν άκουσαν τον λόγο της διαφωνίας μεταξύ ενός 23χρονου και ενός 40χρονου.

Αιτία για να λογομαχήσουν και να πιαστούν στα χέρια οι δύο άνδρες έγινε η απόφαση του 23χρονου να εμφανιστεί στον 40χρονο και να του ζητήσει με κάθε επισημότητα το… χέρι της συζύγου του!

Η ζωή «γράφει» άλλοτε τραγικά και άλλοτε κωμικά σενάρια, που θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο διάσημοι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ. Στην προκειμένη περίπτωση πρωταγωνιστές ενός τέτοιου κωμικοτραγικού περιστατικού που σκάρωσε η ζωή έγιναν ένας 40χρονος και ένας πολύ νεότερός του άνδρας, ο οποίος είχε το θράσος να ζητήσει σε γάμο τη γυναίκα του, παρότι ενδεχομένως γνώριζε ότι ήταν παντρεμένη.

Οπως ψιθυρίζεται στον Βόλο, όλα άρχισαν όταν ο 23χρονος εμφανίστηκε στον 40χρονο -παραμένει άγνωστο αν είχε αγοράσει και ανθοδέσμη ή κρατούσε κουτί με πάστες, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιστάσεις!- και του ζήτησε τη συγκατάθεσή του για να παντρευτεί τη… γυναίκα του.

Του έκανε πλάκα

Στο άκουσμα της πρότασης γάμου ο 40χρονος αρχικά πίστεψε ότι ο 23χρονος «Ρωμαίος» τού έκανε πλάκα. Όταν, όμως, ο νεαρός τον διαβεβαίωσε ότι εννοούσε αυτά που είπε και ότι πρόθεσή του ήταν να πάρει με… παπά και με κουμπάρο -τον νόμιμο σύζυγο της νύφης, μήπως;- το ερωτικό αντικείμενο του πόθου του, ο 40χρονος άστραψε και βρόντηξε!

Σύμφωνα με το e-volos.gr, ακολούθησε έντονη λογομαχία και κάποια στιγμή οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, ανταλλάσσοντας γροθιές και κλοτσιές. Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα, όπου ακολούθησε και δεύτερος γύρος λογομαχίας μπροστά στους έκπληκτους αστυνομικούς, ενώ υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό αν υπήρχε ερωτική σχέση ανάμεσα στον νεαρό και στην «πέτρα του σκανδάλου» ή αν όλα αυτά ήταν απλώς μια απερισκεψία του 23χρονου. Πάντως, το επεισόδιο διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και έγινε πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο τον Βόλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This