Ο Στέφανος Χίος αποκαλύπτει τον πρώτο ύποπτο για την απόπειρα δολοφονίας του (ΦΩΤΟ)

Must Read

Επανέρχεται ο Στέφανος Χίος στο θέμα της απόπειρας δολοφονίας του με νέο δημοσίευμα στο οποίο ουσιαστικά αποκαλύπτει ποιος είναι ο πρώτος ύποπτος που προσπάθησε να τον σκοτώσει.

Με μια πλήρη περιγραφή κάνει λόγο για πρώην άνδρα των ΕΚΑΜ που έχει αποχωρήσει από αυτά και υπηρετεί σε κρατική ομάδα παρακολούθησης και τελευταία αποσπάστηκε στην ασφάλεια μεγαλοεφοπλιστή.

Όσο περνούν οι ημέρες από τα ξημερώματα της 27ης Ιουλίου ημέρα της απόπειρας και το θέμα έχει «θαφτεί» ουσιαστικά από το σύνολο σχεδόν του ελληνικού Τύπου τόσο μεγαλώνουν τα ερωτηματικά για τη λειτουργία της Δημοκρατίας μας αλλά και για την ποιότητα της δημοσιογραφίας.

Μετά τις σημερινές αποκαλύψεις του Χίου είναι καιρός Δικαιοσύνη και ΕΛΑΣ να εντείνουν τις προσπάθειες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για την απόπειρα δολοφονίας ενός Έλληνα δημοσιογράφου ανεξάρτητα αν ο τύπος της δημοσιογραφίας που υπηρετεί είναι εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας.

πηγή: documentonews.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This