Απάντηση του Δήμου Κυθήρων στα νέα μέτρα:-«Κανένα κρούσμα κορωνοϊού σε Κύθηρα και Αντικύθηρα»

Must Read

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος των Κυθήρων, Στράτος Χαρχαλάκης, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει κανένα κρούσμα κορωνοϊού στο νησί.

Η διευκρίνιση του δημάρχου ήρθε σε απάντηση της ανακοινωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, για το κλείσιμο των καταστημάτων τα μεσάνυχτα, από τη Δευτέρα 17/4 στην περιφέρεια Αττικής, στην οποία ανήκουν και τα Κύθηρα.

Αναλυτικά ο δήμαρχος Κυθήρων επισημαίνει:

«Όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Νίκος Χαρδαλιάς, από τη Δευτέρα 17-08 μέχρι και τις 24-08, θα ισχύσουν νέα έκτακτα μέτρα για το σύνολο των Δήμων του Νομού Αττικής, συμπεριλαμβανομένων των Κυθήρων, με στόχο την αποτροπή διασποράς του θανατηφόρου κορωνοϊού Covid19. Συνεπώς, από 17-08 όλα τα Κ.Υ.Ε. καθώς και τα καταστήματα διασκέδασης, θα κλείνουν υποχρεωτικά από 00:00 μέχρι 07:00.

Ισχύουν κανονικά όλα τα μέχρι σήμερα γνωστά μέτρα, όπως η τήρηση αποστάσεων και η χρήση μάσκας, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους και χώρους λατρείας.

Ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης βρίσκεται ήδη σε επαφή με τους Δημάρχους των νησιών του Σαρωνικού και από κοινού θα υπάρξει ενιαίο διεκδικητικό πλαίσιο προς την Κυβέρνηση αναφορικά με τη λήψη ειδικών μέτρων οικονομικής ανακούφισης των πληγεισών επιχειρήσεων και περιοχών.

Ο Δήμος προτρέπει όλους τους δημότες και επισκέπτες να τηρούν ευλαβικά τα υγειονομικά μέτρα, καθώς η παραμικρή αμέλεια ενδέχεται να κοστίσει σε ανθρώπινες ζωές. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ επιβεβαιωμένο κρούσμα στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This