Συνελήφθησαν 3 νεαροί που έσπασαν την καραντίνα και ταξίδεψαν από Πάτμο για Πειραιά

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν οι Λιμενικές αρχές σε 3 νεαρούς άνδρες που ενώ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, έσπασαν την καραντίνα και θέλησαν να επιστρέψουν στην Αττική. 

Οι 3 νεαροί άνδρες ηλικίας περίπου 25 ετών, είχαν διαγνωσθεί με κορωνοϊό στο νησί της Πάτμου και τους είχε δοθεί οδηγία να παραμείνουν σε κατ’οίκον περιορισμό για να μην διασπείρουν το ιό. 

Οι νεαροί όμως έγραψαν τις οδηγίες στα παλιά τους υποδήματα και έτσι πήραν τον δρόμο της επιστροφής με το πλοίο Blue Star 1 από την Πάτμο, ενώ πίσω τους άφησαν ένα τέταρτο άτομο από την παρέα ο οποίος παρέμεινε στο νησί με υψηλό πυρετό.

Οι λιμενικές αρχές που είχαν ενημερωθεί για το ταξίδι των νεαρών, συνέλαβαν την παρέα στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This