Σπαράζει καρδιές αγοράκι στην Κακαβιά που έκλαιγε με το διαβατήριο αγκαλιά: «Θέλω να πάω σπίτι μου» (video)

Must Read

Τα περιοριστικά μέτρα με πλαφόν 750 άτομα στα σύνορα της Κακαβιάς ξεκίνησαν, από σήμερα Δευτέρα. Απίστευτες ουρές έχουν σχηματιστεί στο Τελωνείο με ανθρώπους κάθε ηλικίας, από ηλικιωμένους μέχρι μικρά παιδιά να περιμένουν για να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Με θερμοκρασίες έως και 35 βαθμούς, οικογένειες και γέροντες περιμένουν στα αυτοκίνητά τους από 38 έως και 72 ώρες.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με ένα μικρό αγοράκι να κλαίει απελπισμένο, κρατώντας το διαβατήριο του στην αγκαλιά του: «Θέλω να πάω σπίτι μου» ακούγεται να λέει ταλαιπωρημένο.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι εισέρχονται στη χώρα θα πρέπει να έχουν επιδείξουν αρνητικό τέστ έως και 72 ώρες πριν από πιστοποιημένο εργαστήριο της Αλβανίας και να μπαίνουν σε καραντίνα 7 ημερών μόλις επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This