Ελεύθερος… αλλά μόνο μέχρι την επικείμενη δίκη του ο Χάρι Μαγκουάιρ της Γιουνάιτεντ! (video)

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την εισαγγελία της Σύρου, με τη δίκη του στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Σύρου να αναβάλλεται για την Τρίτη 25 Αυγούστου.

Μέχρι τότε, ο Μαγκουάιρ και οι δύο συγκατηγορούμενοί του θεωρούνται ελεύθεροι, ενώ από την Ελλάδα μπορούν να φύγουν και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μόνο εφόσον έχουν διορίσει συνηγόρους που θα τους εκπροσωπήσουν στο δικαστήριο.

Όπως αναφέρει το Sky News, ο Μαγκουάιρ απέφυγε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των δημοσιογράφων, ενώ, σε ερώτηση εάν είναι ελεύθερος, ο δικηγόρος του αποκρίθηκε: «Ναι, αυτή τη στιγμή».

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή φέρεται να υποστηρίζει ότι ο Μαγκουάιρ προκλήθηκε από Άγγλους φιλάθλους άλλης ομάδας, οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά και έκαναν άσεμνα σχόλια για κάποιες από τις κοπέλες της παρέας του, ενώ ένας από αυτούς τραυμάτισε την αδερφή του στο χέρι με αιχμηρό αντικείμενο.

Υπενθυμίζουμε πως σε βάρος του 27χρονου κάπτεν των «κόκκινων διαβόλων» και των συγκατηγορουμένων του, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Μύκονο, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σωματική βλάβη κατά συρροή κι εξύβριση κατά συρροή.

Επιπρόσθετα, κατά του Μαγκουάιρ και ενός φίλου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της δωροδοκίας υπαλλήλου κατά συρροή και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλου.

  • Δείτε πλάνα από την έξοδο του διεθνή μέσου από το δικαστήριο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This