Σε φρούρια μετατρέπει τις δομές μεταναστών ο Μηταράκης – αντιδράσεις από ΜΚΟ

Must Read

Δεύτερο ισχυρό χτύπημα στις ΜΚΟ ετοιμάζει ο υπουργός μετανάστευσης Νότης Μηταράκης. Με σχέδιο μάλιστα που φαίνεται να εκπονήθηκε με μυστικότητα και έγινε αντιληπτό μόνο όταν ξεκίνησε η εφαρμογή του.

Το σχέδιο Μηταράκη προβλέπει την μετατροπή των δομών φιλοξενίας μεταναστών σε πραγματικά φρούρια. Και όταν λέμε φρούρια το εννοούμε. Διπλοί περιμετρικοί φράκτες με απόσταση μεταξύ τους ούτως ώστε να υπάρχει συνεχής περιπολία από αστυνομικές δυνάμεις με οχήματα. Δρακόντεια μέτρα για την είσοδο και την έξοδο μέσα στις δομές, γεγονός που στην ουσία θα απαγορεύσει την είσοδο σε όσους δεν έχουν λόγο να βρίσκονται εντός.

Η ΜΚΟ του Σόρος «έφαγε πόρτα» από το πρόγραμμα ESTIA II

Πρακτικά, σε πρώτη φάση δεν θα καταπατώνται τα δικαιώματα των φιλοξενούμενων για ελεύθερη είσοδο και έξοδο, αλλά αυτοί πλέον θα γίνει ελεγχόμενη με ισχυρά συστήματα ασφαλείας. Στην ίδια φάση ομως θα απαγορευθεί όπως είναι επόμενο, η είσοδος άσχετων με την δομή, όπως πολλοί που εμπλέκονται με ύποπτες ΜΚΟ. Και υπάρχουν πλείστες όσες καταγγελίες ακόμα και για αποσταθεροποιητική δράση μελών τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επιτέλους ένας υπουργός έδωσε ουσιαστικό χτύπημα στην Τουρκία!

Η ριζική αλλαγή όμως στις δομές, είναι βέβαιον ότι θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για όσους θέλουν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα. Γιατί, μην κοροϊδευόμαστε, οι εικόνες που διέρρευσαν δεν παραπέμπουν σε δομή φιλοξενίας, αλλά σε Γκουαντάναμο.

Και φυσικά δεν θα υπάρξει μετανάστης που να δώσει λεφτά σε δουλέμπορο και αντί για την γη της επαγγελίας να καταλήξει σε Γκουαντάναμο.

Να δούμε όμως τι αντιδράσεις θα υπάρξουν από τις ΜΚΟ και κατά πόσον ο Μηταράκης θα καταφέρει να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο σχέδιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This