Καλό παράδεισο κομάντο Κώστα Μελιγκώνη

Must Read

Τάχθηκε να υπηρετεί την πατρίδα και θυσίασε τη ζωή του για αυτήν.

Ο 34χρονος αλεξιπτωτιστής λοχίας ΕΠΟΠ, Κώστας Μελιγκώνης από σήμερα είναι στο πάνθεον των ηρώων του ελληνισμού.

Η τραγική μοίρα περίμενε το παλικάρι από το Χάβαρι της Ηλείας σε μια άσκηση νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως κάτω από δύσκολες συνθήκες και πιθανότατα λόγω των δυνατών ανέμων βγήκε εκτός της ζώνης ρίψης -κάτι που σήμανε συναγερμό στις Ένοπλες Δυνάμεις και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Το μοιραίο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:00 της Πέμπτης και ο άτυχος αλεξιπτωτιστής εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου υπέκυψε στα τραύματα του.

Συγκλονισμένη η κοινωνία στην τραγική απώλεια του αλεξιπτωτιστή ΕΠΟΠ Λοχία Κώστα Μελιγκώνη , του ήρωα των Ενόπλων Δυνάμεων σε ένα Σώμα που τα στελέχη του καλούνται σε ακραίες συνθήκες να παραμένουν σε πλήρη ετοιμότητα για να επέμβουν όταν η πατρίδα το ζητήσει. Παλικάρια που βάζουν την πατρίδα πάνω από τη ζωή τους, που είναι έτοιμα να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό,  τις Αξίες και τις Παρακαταθήκες του Γένους.

Ο Ήρωας Κώστας Μελιγκώνης ήταν ένας από αυτούς , ένα ελληνόπουλο έτοιμο να δώσει τα πάντα για την πατρίδα. Ορκισμένο να υπηρετεί μέχρι τέλους το Εθνόσημο. Αυτό έκανε και δυστυχώς έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Η θυσία του ας παραδειγματίσει μικρούς και μεγάλους. Γιατί θυσία είναι, μιας και για αυτά τα παιδιά υπάρχει καθημερινά ένας ακήρυχτος πόλεμος.

Αθάνατος! Η πατρίδα, ο ελληνισμός , σε ευγνωμονούν!

Το newsbreak.gr και η δημοσιογραφική του ομάδα συντετριμμένοι εκφράζουμε στην οικογένεια του αλεξιπτωτιστή τα θερμά μας συλλυπητήρια και το θαυμασμό μας για το άξιο παλικάρι τους. Να είστε περήφανοι, το παλικάρι σας ήταν και θα είναι ξεχωριστό, πρότυπο πατριωτικής συνείδησης.  Αιωνία η μνήμη του!

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

«Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι, τη νύκτα 3 προς 4 Σεπτεμβρίου 2020, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ.Μ. της δυνάμεως Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων κατά την διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το ΓΕΕΘΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This