Σνομπάρει τους δικαστές και δεν πάει να απολογηθεί ο Μαρινάκης!

Must Read

Αν και προχθές ήταν στον αγιασμό με τους παίκτες του Ολυμπιακού και χωρίς μάσκα…

Αρνείται να απολογηθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης για τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες κατά το διάστημα 2012-2015 για τον οποίο κατηγορείται μαζί με ακόμα 27 ποδοσφαιρικούς παράγοντες, διαιτητές και ποδοσφαιριστές.

Ως έναν από τους λόγους προφασίζεται ότι νόσησε από τον κοροναϊό, αλλά μόλις προχθές έδωσε το παρών στον αγιασμό του ποδοσφαιρικου τμήματος του Ολυμπιακού, μη φορώντας μάλιστα μάσκα.

Την άρνηση του να απολογηθεί εξέφρασε σήμερα ο συνήγορος του Βασίλειος Δημακόπουλος στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών αναφέροντας:

Και η δική του και η επιθυμία μας ήταν σταθερά να έρθει.

Ωστόσο υπάρχουν δύο μείζονα προβλήματα.

Το ένα μείζον θέμα είναι ότι κάθε παρουσία του σε χώρο δικαστηρίου παράγει δημοσιεύματα και φωτογραφίες.

Στον αγιασμό χωρίς μάσκα

Η λογοδοσία που καλείται κάθε φορά από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, τις τράπεζες και ανταγωνιστές είναι ζημιογόνος σε τεράστιοβαθμό ως προς τη συμμετοχή του για ανάληψη έργων.

Και το δεύτερο είναι ότι νόσησε από τον Covid. Το ξεπέρασε το πρόβλημα αλλά οι διαβεβαιώσεις των επιστημόνων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι ότι δεν παράγονται αντισώματα ώστε να προστατεύουν εκείνον που αρρώστησε και εκείνους που θα προσεγγίσει.

Χθες έγινε αγιασμός (σ.σ. εννοεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού) και επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές.

Βέβαια γίνονται αρκετά τεστ. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν κάθε τρεις μέρες.

Αυτά είναι δυο προβλήματα δημιουργούν εμπόδιο για την παρουσίατου και αντιστρατεύονται τη δική του επιθυμία.

Επειδή σέβομαι την επαναλαμβανόμενη τοποθέτηση σας, ότι θα πρέπει να προσέχονται για απολογία όσοι κατηγορούνται για κακουργήματα αν μου πείτε, θα έρθει”.

Την άποψη του δικαστηρίου πως πρέπει να προσέλθει να απολογηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εξέφρασε η πρόεδρος του δικαστηρίου Αριστέα Τσαμαδιά.

“Επιτρέπει ο νόμος να μην εμφανιστούν οι κατηγορούμενοι Καταλαβαίνετε όμως ότι όταν πρόκειται για κακούργημα, το δικαστήριο πρέπει να τους έχει μπροστά του και να ερωτηθούν για ό,τι χρειαστεί” ανέφερε η πρόεδρος.

ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αν μου πείτε ότι πρέπει να γίνει, τι να πω, θα υποστεί το βάσανο των όσων προανέφερα να έρθει… Αλλά υπάρχουν αυτά τα μείζονα προβλήματα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Να το σκεφτείτε και να μας πείτε.

Πάντως, αν και επικαλείται λόγους …κοροναϊού στους δικαστές, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέστη προχθές μετά την προπόνηση της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρου του Ρέντη για τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό της ομάδας του Ολυμπιακού και χωρίς να φοράει μάσκα…

Η δίκη συνεχίζεται την ερχόμενη Τρίτη με τις απολογίες των άλλων κατηγορουμένων που δήλωσαν πως θα προσέλθουν να απολογηθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This