Συγκλονίζει η Κατερίνα Ιωαννίδου: «Βλέποντας τις φλόγες να έρχονται πάνω μας, νιώθαμε σαν να αποχαιρετάμε τον κόσμο» (video) 

Must Read

Ρίγη συγκίνησης και δέους προκάλεσαν οι φωτογραφίες που του  Άρη Μεσσήνη για το Γαλλικό Πρακτορείο, στις οποίες απεικονίζεται η Κατερίνα Ιωαννίδου να δίνει μάχη με τις φλόγες στην πυρκαγιά της Αναβύσσου. 

Η Πειραιώτισα που είναι μέλος της Ελληνικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, θάρρος και τόλμη ρίχτηκε στον αγώνα για την κατάσβεση της φωτιάς στέλνοντας ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού αλλά και τόλμης.

Η Κατερίνα Ιωαννίδου μίλησε στο Live news για τις στιγμές που βίωσε υπό την απειλή της φωτιάς αλλά και τον αγώνα της να σώσει τα σπίτια των συνανθρώπων της και την ίδια την φύση

«Από οκτώ ετών είμαι στο κομμάτι του εθελοντισμού, χάρη στις αρχές που έχω πάρει από την οικογένειά μου. Τώρα έχω την τιμή να εργάζομαι εποχική στην πολιτική προστασία δήμου Σαρωνικού, είμαι περήφανη, είμαι πολύ τυχερή», δήλωσε η κα. Ιωαννίδου.

Στην ερώτηση για το πώς έζησε τις στιγμές τρόμου η ίδια απάντησε ότι δεν φοβήθηκε: «Ανατριχιάζω ήδη… μόλις είχαμε απεγκλωβιστεί από μία εστία πυρκαγιάς που μας είχε περικυκλώσει. Βλέποντας τις φλόγες να έρχονται κατά πάνω μας, νιώθαμε σαν να αποχαιρετάμε τον κόσμο. Δεν σταματήσαμε όμως, χάρη στη σωστή καθοδήγηση του κ. Αντώνη Γκίνη και του κ. Γαλάνη του αντιδημάρχου, καταφέραμε και βγήκαμε ζωντανοί. Ήταν πολύ δύσκολο να βλέπεις σπίτια, τη φύση μας, να καίγονται ήταν πολύ λυπηρό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This