Κυριακή 13/6/2021

Συγκλονίζει η Κατερίνα Ιωαννίδου: «Βλέποντας τις φλόγες να έρχονται πάνω μας, νιώθαμε σαν να αποχαιρετάμε τον κόσμο» (video) 

Ρίγη συγκίνησης και δέους προκάλεσαν οι φωτογραφίες που του  Άρη Μεσσήνη για το Γαλλικό Πρακτορείο, στις οποίες απεικονίζεται η Κατερίνα Ιωαννίδου να δίνει μάχη με τις φλόγες στην πυρκαγιά της Αναβύσσου. 

Η Πειραιώτισα που είναι μέλος της Ελληνικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, θάρρος και τόλμη ρίχτηκε στον αγώνα για την κατάσβεση της φωτιάς στέλνοντας ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού αλλά και τόλμης.

Η Κατερίνα Ιωαννίδου μίλησε στο Live news για τις στιγμές που βίωσε υπό την απειλή της φωτιάς αλλά και τον αγώνα της να σώσει τα σπίτια των συνανθρώπων της και την ίδια την φύση

«Από οκτώ ετών είμαι στο κομμάτι του εθελοντισμού, χάρη στις αρχές που έχω πάρει από την οικογένειά μου. Τώρα έχω την τιμή να εργάζομαι εποχική στην πολιτική προστασία δήμου Σαρωνικού, είμαι περήφανη, είμαι πολύ τυχερή», δήλωσε η κα. Ιωαννίδου.

Στην ερώτηση για το πώς έζησε τις στιγμές τρόμου η ίδια απάντησε ότι δεν φοβήθηκε: «Ανατριχιάζω ήδη… μόλις είχαμε απεγκλωβιστεί από μία εστία πυρκαγιάς που μας είχε περικυκλώσει. Βλέποντας τις φλόγες να έρχονται κατά πάνω μας, νιώθαμε σαν να αποχαιρετάμε τον κόσμο. Δεν σταματήσαμε όμως, χάρη στη σωστή καθοδήγηση του κ. Αντώνη Γκίνη και του κ. Γαλάνη του αντιδημάρχου, καταφέραμε και βγήκαμε ζωντανοί. Ήταν πολύ δύσκολο να βλέπεις σπίτια, τη φύση μας, να καίγονται ήταν πολύ λυπηρό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ