Φρουρός στη Μόρια η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μετά την περιπέτεια στο Χονκγ Κονγκ με την κοκαΐνη

Must Read

Νέα σελίδα στη ζωή της Ειρήνης Μελισσαροπούλου μετά την περιπέτεια με τα ναρκωτικά στο Χονκγ Κονγκ. Η 22χρονη Ειρήνη προσπαθεί να αφήσει πίσω την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης η οποία εντοπίστηκε στην βαλίτσα της. 

Μετά από 17 ολόκληρους μήνες στις σκληρές φυλακές του Χονκγ Κονγκ, η Ειρήνη αθωώθηκε στο δικαστήριο έχοντας συνήγορο τον Σάκη Κεχαγιόγλου και κατάφερε να επιστρέψει στην αγκαλιά των αγαπημένων της στο νησί της Λέσβου

.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου με την επιστροφή της στο νησί, προσπάθησε να ανασυντάξει τον εαυτό της και αφού έδωσε εξετάσεις στην Ελληνική Αστυνομία, κατάφερε να ενταχθεί στο σώμα ως συνοριοφύλακας.

Σύμφωνα με το Tlife, η Ειρήνη βρέθηκε στην έκρυθμη κατάσταση που έχει προκληθεί μετά τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τον καταυλισμό της Μόριας.

Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε στο Tlife για το νέο ξεκίνημα της Ειρήνης ενώ  τόνισε ότι έχει όλα τα προσόντα και τα «φώτα» καθώς ο πατέρας της είναι αρχιφύλακας στο νησί: «Εκφράζω τη συγκίνηση και τη χαρά μου για τη νέα ζωή της Ειρήνης που ξεκίνησε και προχωράει. Φυσικά η νέα της ζωή άρχισε πέρυσι, με την αθώωση της στον Χονγκ Κονγκ που ήταν ομόφωνη και πανηγυρική και συνεχίζεται τώρα με την πρόσληψή της στην Ελληνική Αστυνομία ως συνοριοφύλακας στη Μυτιλήνη προς το παρόν. Η Λέσβος και με όλα αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, είναι στο μάτι του κυκλώνα για την Ελλάδα, για τους Μυτιληνιούς. Καταλαβαίνετε είναι νευραλγική θέση και πολύ επικίνδυνες και δύσκολες ημέρες για τον τόπο και ειδικότερα για το νησί της Λέσβου. Πιστεύω ότι η Ειρήνη με την παιδεία που έχει από την οικογένειά της και τον πατέρα της που είναι αρχιφύλακας έχει τα εχέγγυα να ανταποκριθεί στη θέση της και να βοηθήσει και τον τόπο της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This