Τούρκοι επιτέθηκαν σε Έλληνα κτηνοτρόφο – Στον εισαγγελέα ο Έλληνας πολίτης

Must Read

Το περιστατικό έλαβε χώρα  στον κάμπο των Φερών, κοντά στο Δέλτα του Έβρου όταν 8 Τούρκοι πολίτες μπήκαν παράνομα στη χώρα μας για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο.

Ο Έλληνα κτηνοτρόφος ο οποίος αντιλήφθηκε ότι οι Τούρκοι εισέβαλαν παράνομα στη χώρα μας, τους σταμάτησε και τους ζήτησε να περιμένουν μέχρι να εμφανιστεί η αστυνομία.

Οι Τούρκοι πρόσφυγες, επιχείρησαν αρχικά να τον αγνοήσουν με τον κτηνοτρόφο να προσπαθεί να τους ακινητοποιήσει με μία καραμπίνα, για της οποίας την κατοχή διαθέτει νόμιμη άδεια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή ανάμεσά τους.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε δύο φορές στον αέρα ωστόσο οι Τούρκοι κατάφεραν να του αρπάξουν την καραμπίνα μέσα από τα χέρια. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Όταν έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής οι αστυνομικοί, εντόπισαν τους 8 Τούρκους και συνελήφθησαν. Στη περιοχή εντοπίστηκε και η καραμπίνα του Έλληνα κτηνοτρόφου.

Ο κτηνοτρόφος κατέθεσε στην Αστυνομία, ότι οι Τούρκοι του επιτέθηκαν ενώ από τη μεριά τους οι Τούρκοι υποστήριξαν ότι τους απείλησε με όπλο με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία, τόσο για τους Τούρκους για απλή σωματική βλάβη, όσο και για τον Έλληνα κτηνοτρόφο για απειλή και του νόμου περί όπλων Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This