Τελικά δεν θα είναι και τόσο «προσωρινή» η δομή στον Καρά Τεπέ…

Must Read

Η εφημερίδα «Τα Νέα της Λέσβου» αποκαλύπτει ανάρτηση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στη «Διαύγεια», για την απόφαση ενοικίασης για ΠΕΝΤΕ χρόνια, αγροτεμαχίων στην περιοχή γύρω από το πεδίο βολής έναντι 2,2εκ. ευρώ για τις ανάγκες της δομής στον Καρά Τεπέ.

Μιας δομής που φτιάχτηκε και εξακολουθεί να φτιάχνεται, σε χρόνο-ρεκόρ, για να στεγάσει τους πυρόπληκτους αλλοδαπούς της Μόριας, με την απόλυτη στήριξη της ΕΕ (το επιβεβαίωσε και η επίσκεψη αστραπή του Σαρλ Μισέλ) και με τους τοπικούς άρχοντες να παρακολουθούν αμήχανοι τις εξελίξεις.

Η ανάρτηση της απόφασης του Υπουργείου Μετανάστευσης στο Διαύγεια για τις ενοικιάσεις αγροτεμαχίων

Ταυτόχρονα, σε μια ακόμη αποκάλυψη της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου», αυτό που γίνεται στον Καρά Τεπέ, χαρακτηρίζεται ως «περιβαλλοντικό έγκλημα».

Χωματουργικά μηχανήματα «σφυροκοπούν» και να κόβουν σε πατάρια το Μαυροβούνι, προκειμένου να μετατρέψουν τις πλαγιές και τις κορυφές σε εκμεταλλεύσιμες χέρσες εκτάσεις για την ανάπτυξη σκηνών και μετέπειτα οικίσκων για τη στέγαση των αλλοδαπών

Tα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα του μπαζώματος, τα μηχανήματα σπρώχνουν τα μπάζα στη θάλασσα

Δείτε ακόμα: Με αργούς ρυθμούς στον Καρά Τεπέ οι μετανάστες, με γοργούς ρυθμούς αυξάνονται οι θετικοί στον κορωνοϊό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This