Ρόδος: Επιτήδειοι παριστάνουν τους αστυνομικούς και τους γιατρούς και παίρνουν χρήματα από ανυποψίαστες γυναίκες

Must Read

Το συνολικό ποσό των 28.000 ευρώ από ανυποψίαστες γυναίκες κατάφεραν και απόσπασαν απατεώνες, παριστάνοντας είτε τους αστυνομικούς είτε τους γιατρούς, ενημερώνοντας για κάποιο, υποτιθέμενο, θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που έχει προκληθεί από συγγενικό τους πρόσωπο, με σκοπό, ή να «κουκουλώσουν» την υπόθεση ή να τους… χειρουργήσουν.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ακόμη και άτομα νεαρής ηλικίας πέφτουν θύματα των απατεώνων, όπως για παράδειγμα το προηγούμενο Σάββατο, μία 27χρονη γυναίκα, ενημερώθηκε από άγνωστο ότι ο σύζυγός της είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα και της ζητήθηκε να αφήσει 10.000 ευρώ κοντά σε έναν κάδο απορριμάτων, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Η άτυχη νεαρή γυναίκα δεν υποψιάστηκε ότι επρόκειτο για απάτη και χωρίς δεύτερη σκέψη, άφησε τα λεφτά στο σημείο που είχαν συνεννοηθεί.

Άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό, σημειώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή αυτή τη φορά όμως θύμα έπεσε μία ηλικιωμένη γυναίκα, της οποίας της τηλεφώνησε ένα άγνωστος για να της πει ότι σύζυγός της είχε σκοτώσει ένα παιδί σε τροχαίο δυστύχημα και ζήτησε χρήματα για να «ξεμπλέξει» ο άντρας της. Το ποσό που έπρεπε να αφήσει κοντά σε έναν κάδο απορριμμάτων στην Παλιά Πόλη, ήταν 18.000 ευρώ. Η γυναίκα ούσα αναστατωμένη έπραξε όπως της είπαν.

Η καταγγελία των περιστατικών έγιναν με καθυστέρηση στην αστυνομία της Ρόδου. Εκτιμάται ότι οι δράστες είναι μέλη της ίδιας σπείρας που που έχει διαπράξει μια σειρά από παρόμοιες απάτες στο νησί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This