Τι κατέθεσε ο καθηγητής που έφαγε ξύλο από πατέρα μαθητή – 14 μήνες φυλάκιση η ποινή

Must Read

Κανένα ελαφρυντικό για τον πατέρα που επιτέθηκε και χτύπησε καθηγητή επειδή ζήτησε από τον μαθητή να φορέσει τη μάσκα του για να μπει στο σχολείο. 

Ο οξύθυμος πατέρας κρίθηκε ένοχος ενώ το δικαστήριο αρνήθηκε να αναγνωρίσει το  ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας που παρουσιάστηκε από τον δικηγόρο του. Η ποινή που το υποβλήθηκε είναι 14 μήνες με αναστολή με τον όρο της καταβολής χρηματικού ποσού 400 ευρώ ως δωρεά στο 2ο γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου, για τις ανάγκες του σχολείου.

Ο καθηγητής στην κατάθεσή του, αέδεινέφερε ότι βρισκόταν σε επιτήρηση μετά από εντολές του διευθυντή προκειμένου να ελέγχει αν τηρούνται τα μέτρα για την προστασία κατά του κορωνοϊού, αν φορούν μάσκες τα παιδιά και αν κρατούν τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Μου απάντησε «δεν φοράω μάσκα»

«Kάποια στιγμή αντιλήφθηκα να μπαίνει ένας μαθητής χωρίς να φοράει μάσκα. Θεώρησα καλό με βάση τις οδηγίες που είχα να του πω. Παιδί μου σε παρακαλώ βάλε τη μάσκα, είπα. Μου απάντησε “δεν φοράω μάσκα”. Του είπα “αν δεν φοράς μάσκα πήγαινε έξω”. Εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκα κάποιον να με κρατάει. Δέχθηκα μια κουτουλιά και μια κλωτσιά από τον κατηγορούμενο. Μάτωσα στη μύτη και είχα πονοκέφαλο. Τον άκουσα να με βρίζει χυδαία», ανέφερε ο καθηγητής, ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχεται και τηλεφωνικές απειλές μετά το περιστατικό.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι είδε τον καθηγητή να τραβάει το παιδί του από το χέρι και ότι το παιδί του έκλαψε, γι αυτό θόλωσε και αντέδρασε κατ αυτόν τον τρόπο. Ο πατέρας ζήτησε συγγνώμη και πρόσθεσε ότι δεν είναι αρνητής της μάσκας.

Ωστόσο η εισαγγελέας τόνισε στην αγόρευση της ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε κανένα δικαίωμα να συμπεριφερθεί έτσι, δίνοντας τέτοια παραδείγματα μπροστά σε παιδιά, μέσα στο σχολείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This