Πέμπτη 6/5/2021

Η κ. Σακελλαροπούλου θα πενθήσει για τους νεκρούς Έλληνες;

«Πενθώ την RBG σαν να ήταν μέλος της οικογένειάς μου» έγραψε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, αναφερόμενη στον θάνατο της 87χρονης Ruth Bader Ginsburg, εμβληματικής προσωπικότητας στην αμερικανική δικαιοσύνη.

Μέχρι αυτή τη στιγμή όμως η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, δεν έχει βγάλει την παραμικρή ανακοίνωση για τους νεκρούς έλληνες που είχαμε το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση για τις χιλιάδες κατεστραμμένες περιουσίες, οικίες και επιχειρήσεις των ελλήνων που παλεύουν μόνοι τους απέναντι στην ανικανότητα του υποτιθέμενου επιτελικού κράτους.

Ελπίζουμε η κυρία Σακελλαρόπουλου έστω και αργά να αντιληφθεί το λάθος της και να βγάλει κάποια ανακοίνωση, έστω και υποκριτικά. Δυστυχώς ή ευτυχώς εκπροσωπεί έναν θεσμό ο οποίος σημαίνει πολλά για τους Έλληνες. Εάν δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τα καθήκοντά της, υπάρχει λύση. Δεν μπορεί όμως να βγάζει δακρύβρεχτο επικήδειο για μία 87χρονη αμερικανίδα και να μην της βρίσκεται ούτε μία λέξη για τους χαμένους Έλληνες, που ακόμα δεν ξέρουμε τον ακριβή αριθμό τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ