Παρασκευή, 23 Απρ 2021

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα

ΚΡΙΟΣ: Σιγουρευτείτε ότι τα μηνύματα που δίνετε είναι σωστά, γιατί μάλλον κάτι σας ξεφεύγει. Με λίγο χιούμορ και περισσότερη ψυχραιμία θα αντιμετωπιστούν όλες οι δυσκολίες στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί, χωρίς να επιτρέπετε να σας βάζουν στο μικροσκόπιο. Η πλούσια φαντασία σας θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε άψογα στις ανάγκες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη βοήθεια της λογικής και της σύνεσης δώστε λύσεις στα προβλήματά σας. Απλοϊκές πολιτικές δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε σοβαρά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχετε τον τρόπο σας να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο. Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να σας περιορίσουν στις κινήσεις σας.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να βρεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Απολαύστε μεγάλες συγκινήσεις και χαρές από την καριέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φανείτε πιο ανεκτικοί με αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά λόγω συνθηκών. Μόνο με την πειθώ θα αντιμετωπίσετε συνομιλητές σας που αντιδρούν.

ΖΥΓΟΣ: Ερμηνεύστε κάποια λόγια συνεργατών σας για να μπορέσετε να προλάβετε τις εξελίξεις. Μη επαναπαύεστε στους άλλους, γιατί θα είστε έρμαια των επιθυμιών τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στηρίξτε φίλους σας που βρίσκονται σε ανάλογη θέση με εσάς. Χειριστείτε τα θέματά σας με διπλωματία, και όχι με συναισθηματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρασύρεστε από χίμαιρες, γιατί η προσγείωσή σας θα είναι ανώμαλη. Με βεβιασμένες και απρόσεκτες κινήσεις σίγουρα κάνετε λάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα όριά σας δεν πρέπει να παραβιάζονται, ιδίως τώρα που δεν είστε τόσο καλά ψυχολογικά. Μη δέχεστε πιέσεις από ανθρώπους που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε δημιουργικές και μόνιμες αλλαγές στην προσωπική και την κοινωνική ζωή σας. Μην αποκαλύψετε προσωπικές σας στιγμές σε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκκρεμότητες και κεφάλαια της ζωής σας πρέπει να κλείσουν. Ρυθμίστε εκκρεμότητες για να γεφυρώσετε διαφορές που έχουν προκύψει με τους συνεργάτες σας εξαιτίας αυτών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ