Θύμα βιασμού από 28χρονο ομοεθνή του καταγγέλλει ότι έπεσε 17χρονος Πακιστανός στη Λάρισα

Must Read

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας από την καταγγελία ενός ανήλικου Πακιστανού, που ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού από 28χρονο ομοεθνή του, και μάλιστα υπό την απειλή όπλου!

Ο 17χρονος αλλοδαπός κατήγγειλε το περιστατικό το μεσημέρι της Κυριακής 20/09, και από τότε οι άνδρες της Αστυνομίας ερευνούν κατά πόσο το συμβάν είναι αληθές και υπό ποιες συνθήκες συνέβη.

Θύμα και θύτης βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου κοντά στον Πηνειό ποταμό, στο ύψος της πολυσύχναστης γέφυρας των Ναϊάδων Νυμφών, όπου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο 17χρονος, ο ομοεθνής του έβγαλε μαχαίρι και, αφού τον απείλησε με αυτό, τον βίασε και μετά τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, πάντως, ο 28χρονος φέρεται ότι γνωριζόταν με τον δράστη, τον οποίο μάλιστα φιλοξενούσε κατά καιρούς στον χώρο όπου διαμένει, στο κέντρο της Λάρισας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να οδήγησαν τον ανήλικο Πακιστανό στο κατώφλι του αστυνομικού τμήματος οι μεταξύ τους διαφορές, προκειμένου να εκδικηθεί τον 28χρονο, ο οποίος αγνοούνταν ως αργά χθες και η αναζήτηση ήταν σε εξέλιξη.

Παραβατική συμπεριφορά

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μετανάστες με καταγωγή από το Πακιστάν που ζουν στα περίχωρα της Λάρισας ανέρχονται σε πολλές εκατοντάδες, με πολλούς από τους κατοίκους της περιοχής να έχουν διαμαρτυρηθεί ουκ ολίγες φορές για την παραβατική συμπεριφορά που επιδεικνύουν.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, αρκετά συχνές είναι και οι μεταξύ τους συμπλοκές, με τις έντονες λογομαχίες να εξελίσσονται σε άγριους καβγάδες, που έχουν ως αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This