Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Η ολυμπιακή ομάδα της Σουηδίας «ψηφίζει» Σύβοτα για την προετοιμασία της!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Στα δικά μας μαγευτικά Σύβοτα αποφάσισαν να φέρουν οι Σουηδοί για προετοιμασία την ολυμπιακή τους ομάδα!

Όπως μας αποκάλυψαν βουλευτές της Ηπείρου, ένα νέο κεφάλαιο για τον τουρισμό ανοίγει με την απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σουηδίας να επιλέξει την Ήπειρο για την έναρξη της προετοιμασίας της ολυμπιακής ομάδας τον προσεχή Μάιο. Και διάλεξαν τα Σύβοτα γι’ αυτόν τον σκοπό.

Την Τετάρτη βρέθηκε στα Γιάννενα ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σουηδίας Πίτερ Ρεϊνέμπο, συνοδευόμενος από τη Νίνα Χόρνεγουολ, εμπορική διευθύντρια της ταξιδιωτικής εταιρίας «Αpollo», που έχει αναλάβει την οργάνωση της φιλοξενίας της σουηδικής αποστολής και με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσαν την απόφασή τους στον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Ο πρόεδρος της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής, για να βρει το ιδανικό μέρος, ταξίδεψε από τα παράλια της Ηπείρου μέχρι τα Ζαγοροχώρια, αλλά και τα φοβερά μονοπάτια του Epirus Trail, από τον Γράμμο μέχρι τα Τζουμέρκα.

«Η ξεκάθαρη τάση που βλέπουμε είναι ότι ο κόσμος θέλει πια να ζήσει, να κάνει δραστηριότητες, να κάνει αθλητισμό και εσείς έχετε μια περιουσία εδώ που ταιριάζει με το καινούργιο lifestyle», είπε ο Πίτερ Ρεϊνέμπο, που αποφάσισε να φέρει τη σουηδική ολυμπιακή ομάδα στη χώρα μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ