Άρχοντας! Έφυγε πάλι για διακοπές ο πρωθυπουργός!

Must Read

Επιτέλους ένας πρωθυπουργός με ποιότητα. Ένας πρωθυπουργός που ξεπερνά και τον Γιώργο Παπανδρέου στο ανάλαφρο στυλ διακυβέρνησης. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την ατάκα του τέως πρωθυπουργού λίγο μετά την ψήφιση του μνημονίου το 2010, όταν προέτρεψε τους υπουργούς του «να κάνουν διακοπές χωρίς ενοχές»; Ε, λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Είναι τόσο δυναμικός και ατσάλινος που δεν πτοείται ούτε από την πανδημία, ούτε από την οικονομική καταστροφή, ούτε από τις κρίσιμες ώρες τα εθνικά θέματα. Ένας πραγματικός μπον βιβέρ!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες λοιπόν, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφυγε πάλι για την Τήνο για να περάσει εκεί το Σαββατοκύριακο. Όλοι οι έλληνες του ευχόμαστε καλή ξεκούραση! Να γυρίσεις ανανεωμένος αγαπημένε μας πρωθυπουργέ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This