«Περίπατο» πήγαν οι αποστάσεις σε θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη-Το αδιαχώρητο σε πλατείες της Αθήνας (video)

Must Read

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες που κάνουν από χθες το βράδυ το γύρο του διαδικτύου, από το Θέατρο Γης, στην Θεσσαλονίκη, όπου πλήθος κόσμου συνωστίστηκε για να παρακολουθήσει την παράσταση του ηθοποιού Αλέξανδρου Τσούβελα με τον Θανάση Παπαγεωργίου.

Παρά το γεγονός ότι ο χώρος στο θέατρο είναι ανοιχτός και ότι στην πλειονότητά τους οι θεατές φορούσαν μάσκες, επικράτησε το «αδιαχώρητο», ενώ για αποστάσεις; Ούτε λόγος. 

Ενδεικτικό του συνωστισμού που επικράτησε είναι το γεγονός ότι, ο μόνος ελεύθερος χώρος ήταν οι διάδρομοι από τις σκάλες, σύμφωνα με την καταγγελία αναγνώστη του GRTimes.gr.

Την ίδια ώρα, οι πλατείες στην Αθήνα και ειδικά σε Νέα Σμύρνη, Εξάρχεια και Παγκράτι, αποτελούν τα νέα «στέκια»  και γεμίζουν ασφυκτικά με κόσμο, που συρρέει μετά τις 12 που κλείνουν τα μαγαζιά, παρά τα νέα μέτρα και τις ανακοινώσεις περί εντατικοποίησης των ελέγχων.

Χθες το βράδυ, τα περίπτερα, τα μίνι μάρκετ και οι κάβες έκλεισαν τα μεσάνυχτα, όπως προβλέπεται από τα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, ωστόσο, για ακόμα ένα βράδυ καταγράφηκαν σκηνές συνωστισμού και στην πλατεία Βαρνάβα, αλλά και στον Άγιο Νικόλαο στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open από τις εν λόγω περιοχές δεν πέρασε κάποιο περιπολικό της Αστυνομίας, για να απομακρύνει τον κόσμο, ο οποίος μετά το κλείσιμο των καταστημάτων, έτρεξε να προμηθευτεί από κάβες και περίπτερα αναψυκτικά και ποτά προτού κατεβάσουν κι εκείνα «ρολά» και έμεινε ως αργά, να διασκεδάζει, χωρίς τις απαραίτητες αποστάσεις.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This