Απολογήθηκε ο δράστης του φονικού στο Πέραμα: «Φοβήθηκα και τον μαχαίρωσα»

Must Read

Ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 81χρονο νονό του και ότι βρισκόταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών όταν εισέβαλε στις 24 Αυγούστου στο σπίτι του ηλικιωμένου στο Πέραμα για να τον ληστέψει, υποστήριξε ο 35χρονος βαφτισιμιός του θύματος στην προανακριτική απολογία του.

Ο 35χρονος, ο οποίος αφαίρεσε με άγριο τρόπο τη ζωή του 81χρονου, περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς εισέβαλε στο φτωχικό σπιτάκι ψάχνοντας για χρήματα ή κάτι αξίας. «Εγώ άνοιξα το παράθυρο, έσκισα τη σήτα που είχε με τα χέρια μου και μπήκα μέσα στο σπίτι. Ίσως κόπηκα και λίγο όπως την έκοψα. Άρχισα να ψάχνω στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας για λεφτά και στο σαλόνι. Θυμάμαι, έψαξα κάτι χαρτιά που είχε πάνω στον καναπέ. Δεν έβρισκα τίποτα. Ύστερα από περίπου δέκα λεπτά, όμως, άκουσα την πόρτα του σπιτιού του νονού μου. Κατάλαβα ότι ο νονός μου επέστρεψε απέξω», είπε ο δράστης.

Ο 35χρονος, τον οποίο είχε βαφτίσει η σύζυγος του άτυχου 81χρονου και τον είχαν σαν παιδί τους, συνέχισε λέγοντας ότι δεν προσπάθησε να φύγει όταν άκουσε την πόρτα, αλλά πήγε στη κουζίνα και πήρε ένα μαχαίρι.

«Πήγα στην κουζίνα και πήρα ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο και μετά κρύφτηκα στο μπάνιο. Ήθελα να φύγω από το σπίτι, αλλά δεν είχα τρόπο. Ο νονός μου, αφού μπήκε στο σπίτι, πήγε στο υπνοδωμάτιό του, έβγαλε τα ρούχα του και μετά πήγε και τάισε τις γάτες του. Μετά, ήρθε προς το μπάνιο που είχα κρυφτεί εγώ. Με το που με είδε, φώναξε δυνατά. Εγώ από την ταραχή μου με το που τον είδα, τον έσπρωξα με το αριστερό μου χέρι στον διάδρομο έξω από το μπάνιο. Αυτός έπεσε στο πάτωμα. Με το που έπεσε, μου έπιασε το πόδι και τότε με το μαχαίρι που είχα πάρει από την κουζίνα τον χτύπησα, αν δεν κάνω λάθος, δύο φορές στο στήθος και στον λαιμό. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό», ισχυρίστηκε ο δράστης.

Η κακιά η ώρα

Για όλα έφταιγε η κακιά ώρα, όπως είπε: «Ήμουν “φτιαγμένος” από τα ναρκωτικά και με το που κατάλαβα ότι ο νονός μου μπήκε στο σπίτι, φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν ήθελα να του κάνω κακό. Πιστεύω ότι όταν με είδε στο σπίτι μέσα, ο νονός μου δεν με κατάλαβε. Φορούσα καπέλο, γυαλιά ηλίου και μάσκα υφασμάτινη στο πρόσωπο».

Στη συνέχεια, ο 35χρονος πυρπόλησε τη μονοκατοικία για να καλύψει τα ίχνη του και διέφυγε με το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου, το οποίο επιχείρησε να κάψει στο Σχιστό. Ωστόσο, υπέστη εγκαύματα και πήγε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, σαν να μη συνέβη τίποτα!

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι εστίασαν από την πρώτη στιγμή στο περιβάλλον του ηλικιωμένου, συνδύασαν την επίσκεψη στο νοσοκομείο με τα ευρήματα και προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This