Χαμός στο πλοίο Superferry II στην Ανάφη! Αγανακτισμένοι οδηγοί κατέλαβαν τον καταπέλτη-Είχαν εισιτήρια, αλλά το πλοίο δεν είχε..θέσεις (video)

Must Read

Της κακομοίρας έγινε το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι της Ανάφης, όταν αγανακτισμένοι οδηγοί ενημερώθηκαν από το πλήρωμα ότι δεν υπήρχε θέση στο πλοίο Superferry II για τα οχήματά τους, παρά το γεγονός ότι είχαν βγάλει κανονικά εισιτήρια.

Αρκετοί έχασαν την ψυχραιμία τους και κατέλαβαν τον καταπέλτη,  με τους ανθρώπους του πλοίου να κόβουν τους κάβους με τροχό για να φύγουν!  Το Superferry II, που καλύπτει το κενό του «Πρέβελης», έφτασε στο λιμάνι και ξεκίνησε την αποβίβαση -επιβίβαση επιβατών και αυτοκινήτων. Ξαφνικά, ωστόσο, επικράτησε μεγάλη ένταση. Ο λόγος ήταν ότι κάποιοι επιβάτες, που είχαν κανονικά εισιτήριο, είτε για Σαντορίνη είτε για Πειραιά, δεν μπορούσαν να μπουν με τα ΙΧ τους στο γκαράζ του πλοίου επειδή ήταν γεμάτο! Τότε, οι οδηγοί εκνευρισμένοι έκαναν κατάληψη στον καταπέλτη και ζητούσαν την παρουσία του καπετάνιου, για να αφήσουν το πλοίο να φύγει!

Οι άνθρωποι του πλοίου, λοιπόν, αναγκάστηκαν να αποβιβάσουν μία μπετονιέρα, αλλά και πάλι δεν δημιουργήθηκε ο απαραίτητος χώρος στο γκαράζ και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονταν.

Ναυτικός από το πλοίο κατέβηκε να βγάλει τον κάβο, αλλά οι οδηγοί πρόλαβαν και τον έβαλαν στη θέση του, με αποτέλεσμα το πλοίο να εγκλωβιστεί στο λιμάνι. Τελικά οι άνθρωποι του πλοίου έκοψαν τους κάβους με τροχό και έτσι το SuperFerry ΙΙ αναχώρησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This