Ν. Χαρδαλιάς: Το θέμα δεν είναι να πάρουμε νέα μέτρα, αλλά να τηρήσουμε τα μέτρα που πήραμε!

Must Read

Ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημία από τους κ.κ. Γκίκα Μαγιορκίνη και Νίκο Χαρδαλιά.

Κατά γενική ομολογία η αύξηση των κρουσμάτων είναι ιδιαίτερα ανησυχητική και ο κ. Χαρδαλιάς εστίασε για μια ακόμη φορά στην τήρηση των μέτρων λέγοντας ότι δεν είναι ζητούμενο να παρθούν νέα μέτρα αλλά να τηρήσουν οι πολίτες τα μέτρα που έχουν ήδη παρθεί

Γκίκας Μαγιορκίνης: Μπορεί να υπάρχουν δεδομένα για το εμβόλιο και τον Οκτώβριο

Όπως δήλωσε ο Γκίκας Μαγιορκίνης η Αττική είναι στο «κόκκινο», με ιδιαίτερα μεγάλο φορτίο στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης αναφέρθηκε και στο περιστατικό με το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff και ανακοίνωσε ότι και στον τελικό έλεγχο, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, και τα 12 δείγματα βρέθηκαν οριστικά αρνητικά. Επίσης, έγινε έλεγχος σε επιφάνειες του πλοίου, από τον οποίο δεν προέκυψε τίποτα ανησυχητικό.

Τέλος, σχετικά με τα εμβόλια, εκείνο της Pfizer, που βρίσκεται στην τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών, μπορεί να έχει δεδομένα αποτελεσματικότητας ακόμα και μέσα στον στον Οκτώβριο.

Ν. Χαρδαλιάς: Η κατάσταση δεν επιτρέπει εφησυχασμό

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαραδλιάς, τόνισε πως «η χώρα μας αντιμετωπίζει μια σημαντική αύξηση κρουσμάτων που δεν επιτρέπει εφησυχασμό», ενώ είπε ότι στην χώρα μας υπάρχουν 5.379 ενεργά κρούσματα στην Ελλάδα.

Επιπρόσθετα, 93 από τα 123 σχολεία στα οποία έχει εντοπιστεί κρούσμα κορωνοϊού, βρίσκονται στην Αθήνα. Τέλος για την Λακωνία, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως έχουν καταγραφεί 39 μολύνσεις σε αλλοδαπούς εργάτες γης και ότι έχουν απομονωθεί τα κρούσματα ενώ θα γίνουν τις επόμενες ημέρες τεστ σε όλους τους εργάτες γης στην περιοχή καθώς επίσης και η υποχρεωτική χρήση μάσκας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This