Ανησυχητική έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας: 50χρονη Βολιώτισσα ξυλοφόρτωνε την 70χρονη μητέρα της!

Must Read

Πήραν «φωτιά» κατά τη διάρκεια της καραντίνας οι γραμμές για καταγγελίες περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας καθώς, όπως έγινε γνωστό, τα θύματα διπλασιάστηκαν συγκριτικά με την περίοδο πριν από τον εγκλεισμό, ενώ ακόμα και σήμερα τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Ακόμη ένα θύμα ενδοοικογενειακής βίας κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου τις εφιαλτικές στιγμές που βιώνει στο σπίτι. Πρόκειται για μία γυναίκα ηλικίας 70 ετών, η οποία τον τελευταίο καιρό δέχεται συστηματικά απειλές και σωματική επίθεση από την ίδια της την κόρη!

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η ηλικιωμένη, οι άντρες της Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες στην 50χρονη κόρη της.

Την Τρίτη, η 50χρονη γυναίκα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση λόγω και έργω και την παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Η κατηγορούμενη ζήτησε και έλαβε αναβολή για την δίκη της και έως τότε αφέθηκε ελεύθερη, με την προϋπόθεση ότι δεν θα προσεγγίσει τη μητέρα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This