Τρία νέα καταστήματα ΗΡΩΝ σε Λάρισα, Καβάλα και Πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα

Must Read

Στα 10 ανέρχεται πλέον το σύνολο των σημείων εξυπηρέτησης καταναλωτών στην Ελλάδα.

Στα Καταστήματα ΗΡΩΝ, μπορείτε, μεταξύ άλλων, να:

  • Ενημερωθείτε για τα ανταγωνιστικά προίόντα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου
  • Πληρώσετε το Λογαριασμό ΗΡΩΝ και να ενημερωθείτε για την Υπηρεσία EcoRoof με χρηματοδότηση για φωτοβολταϊκά στη στέγη και για τα εμπορικά προγράμματα ηλεκτροκίνησης για κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ο ΗΡΩΝ συνεχίζει τη δυναμική του επέκταση στην Ελλάδα, ανοίγοντας τρία νέα Καταστήματα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας & φυσικού αερίου στη Λάρισα, στην Καβάλα και στην Πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα.

Αριθμώντας πλέον δέκα σημεία λιανικής πώλησης Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου  και παροχής σειράς άλλων ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών, δίνει τη δυνατότητα σε νέους και υφιστάμενους πελάτες να εξυπηρετηθούν απευθείας από το εξειδικευμένο προσωπικό των Καταστημάτων ΗΡΩΝ.

«Ο ΗΡΩΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ», με την επέκταση του δικτύου Καταστημάτων σε περισσότερες πόλεις της χώρας, επιβεβαιώνει την προτεραιότητα της στρατηγικής του που είναι η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του καταναλωτή με ασφάλεια και διαφάνεια. Μέσα από τα Εμπορικά Προγράμματα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου του ΗΡΩΝΑ καθώς και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, ιδιώτες κι επιχειρηματίες μπορούν να επιλέξουν τα κατάλληλα προϊόντα και να βρουν τις ορθότερες και πλέον συμφέρουσες λύσεις με βάση την ενέργεια που καταναλώνουν.

Στα Καταστήματα ΗΡΩΝ οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα, να πληρώνουν τους Λογαριασμούς τους, να βρίσκουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα και να κάνουν συγκρίσεις τιμών και προσφορών. Η σύναψη συμβολαίων παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου γίνεται επιτόπου με την πλήρη επεξήγηση των όρων τους για την απόλυτη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

Οι καταναλωτές ενημερώνονται επίσης, για τις σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες εξυπηρέτησής τους (MyΗΡΩΝ) καθώς και για την επόμενη ημέρα της ενέργειας, με δράσεις που προάγουν την οικολογική συνείδηση και εξοικονομούν ενέργεια και δαπάνες. Για παράδειγμα το πρόγραμμα Eco Roof, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα χρηματοδότησης με ευνοϊκούς όρους για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στη στέγη και τα προγράμματα ηλεκτροκίνησης Eco Drive HOME & Eco Drive HOME CHARGE, τα οποία  προσφέρουν στους κατόχους ηλεκτρικών Ι.Χ. οχημάτων, ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές χρέωσης της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν και την δυνατότητα αγοράς φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων με άκρως προνομιακούς όρους.

Τα τρία νέα Καταστήματα βρίσκονται:

Λάρισα
Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 41, ΤΚ 41222 Λάρισα
Τηλέφωνο: 241 600 7720
E-mail: [email protected]

Καβάλα
Διεύθυνση: Δαγκλή 24, ΤΚ 65403 Καβάλα
Τηλέφωνο: 2511 104106
E-mail: [email protected]

Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα
Διεύθυνση: Γ’ Σεπτεμβρίου 82 και Ιουλιανού 28, Πλατεία Βικτωρίας, 10434 Αθήνα
Τηλέφωνα: 211 4117188 & 211 4117189
E-mail:[email protected]

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This