Μάτι: Ο Μητσοτάκης στο μνημόσυνο των θυμάτων (video)

Must Read

Στο μνημόσυνο για την τραγωδία στο Μάτι παρευρέθηκε, σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οποίος τίμησε την μνήμη των 102 θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, λίγα μέτρα μακριά από το οικόπεδο όπου βρέθηκαν αγκαλιασμένοι 26 νεκροί.

Ο ίδιος, μάλιστα κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού ανακοίνωσε μια σειρά από μέτρα για τους πυρόπληκτους.

Παρόντες στο ετήσιο μνημόσυνο των θυμάτων ήταν μεταξύ άλλων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This