Ανδρικά παντελόνια και μπλούζες για την έξοδό σας στο μπαρ

Must Read

Θέλετε να βελτιώστε το καθημερινό σας στυλ και να πάρετε ιδέες για να βγείτε με το σωστό outfit το βράδυ στο μπαρ; Δεν είναι δύσκολο, αφού μπορείτε να φορέσετε το day-to-night σύνολο που έχει όλες τις ιδιότητες για να σας συνοδεύει όλη μέρα!

Μία ματιά στην καινούργια ποικιλία του 3GUYSθα σας βοηθήσει να επιλέξετε ή να ανανεώσετε βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας.

Chinos σε dark απόχρωση

Τα chinosανδρικά παντελόνια είναι σε γραμμή τζιν, επομένως είναι πολύ άνετα και ευπροσάρμοστα στο στυλ του σύγχρονου άνδρα. Η ποικιλία αποχρώσεων είναι επίσης πολύ βοηθητική για τη δημιουργία ενός outfit πιο έντονου ή πιο κλασικού.Η φθινοπωρινή – χειμερινή σεζόν έχει στραμμένο το βλέμμα περισσότερο στις αποχρώσεις του ανθρακί, μαύρου, κεραμιδί, με το παντελόνι XAVIER, που θα βρείτε εδώ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Μπλούζες – πουκάμισα

Ο καλύτερος τρόπος να συνδυάσετε το chinos είναι ένα πουκάμισο σε χαλαρή γραμμή ή πιο formal που μπαίνει μέσα από το παντελόνι και φυσικά ένα απλό πλεκτό σε όποια απόχρωση σας αρέσει, που συνθέτει πιο σοφιστικέ στυλ. Βρείτε ανδρικές μακρυμάνικες μπλούζες σε προσιτές τιμές και διάφορες αποχρώσεις, που αγκαλιάζει τον κορμό σας, σε κανονική γραμμή.

Αν ανήκετε στην μεγάλη εκείνη μερίδα ανδρών που δεν μπορούν να αποχωριστούν το t-shirt ακόμα και τον χειμώνα, τότε επιλέξτε ένα σε στυλ polo κάτω από τη ζακέτα σας και θα είστε έτοιμοι για όλες τις ώρες της ημέρας.

Μάσκα προστασίας 3GUYS

Προσθέστε στο outfit σας μία μάσκα προστασίας που οι 3GUYS έραψαν αποκλειστικά για εσάς. Σε μαύρο χρώμα, με διπλή στρώση υφάσματος που πλένεται και επαναχρησιμοποιείται όσες φορές θέλετε. Θα την βρείτε στις νέες αφίξεις μόνο με 4€.

Περισσότερα outfits και fashiontips, 3guys.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This