Νεκρός και ο δεύτερος αστυνομικός που έτρεξε να βοηθήσει στη φωτιά του Αγίου Κοσμά

Must Read

Μάχη για τη ζωή του έδινε σχεδόν έναν μήνα στην εντατική ο 24χρονος αστυνομικός που είχε εμπλακεί σε τροχαίο μαζί με τον συνάδελφό του, όταν έλαβαν κλήση να βοηθήσουν στην φωτιά που ξέσπασε στον Άγιο Κοσμά.

Ο ένας από τους  δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εξέπνευσε ακαριαία όταν η μηχανή τους συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. που τους έφραξε την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συρθούν στην άσφαλτο για 50 μέτρα.

Με συλλυπητήρια ανακοίνωση της, η ΕΛΑΣ έκανε γνωστό ότι ο 24χρονος αστυνομικός που νοσηλευόταν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο υπέκυψε τελικά στα τραυματά τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Πριν λίγο έφυγε από τη ζωή και ο δεύτερος συνάδελφος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής ο οποίος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στην εντατική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, μετά το τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας που συνέβη την 09/09/2020 στην παραλιακή.

Όλοι γνωρίζαμε ότι η μάχη την οποία έδινε ο 24χρονος συνάδελφός μας, εδώ και ένα μήνα σχεδόν, ήτανε άνιση και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This