Απίστευτη ταλαιπωρία στο Νοσοκομείο Κιλκίς: Εκ περιτροπής λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος, καθόλου ο ψηφιακός μαστογράφος

Must Read

Ντροπή! Αυτό που συμβαίνει, σχεδόν καθημερινά, στο Νοσοκομείο Κιλκίς, με τους ασθενείς που πρέπει να κάνουν αξονική αλλά και τους εργαζομένους, είναι μια απίστευτη ταλαιπωρία και εκθέτει ανεπανόρθωτα και το υπουργείο Υγείας.

Αναγκάζονται να κάνουν ένα μικρό ταξίδι ασθενείς και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο για τη διενέργεια μιας αξονικής τομογραφίας, αφού αναζητούνται τομογράφοι στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης!

Στο πολύπαθο Νοσοκομείο του Κιλκίς υπάρχει μεν αξονικός τομογράφος, ωστόσο λειτουργεί… εκ περιτροπής, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Σύμφωνα με τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Κιλκίς, η κατάσταση αυτή θέτει σε κίνδυνο τη ζωή αφενός των ίδιων των ασθενών, αφετέρου και του προσωπικού, λόγω αυξημένων και αδικαιολόγητων δρομολογίων και διακομιδών για διενέργεια της εξέτασης σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, συνεπάγεται αδικαιολόγητη σπατάλη πόρων (οδοιπορικά), αλλά και ανθρώπινου δυναμικού (εργατοώρες μη παραγωγικές), σε μια δύσκολη περίοδο όσον αφορά τη διάθεση και των δύο παραγόντων.

Λόγω έλλειψης προσωπικού δεν λειτουργεί και ο ολοκαίνουργος ψηφιακός μαστογράφος του Κιλκίς (!), την ώρα που οι ελλείψεις σε ειδικότητες γιατρών είναι αρκετές. Πλήρωσε ο ελληνικός λαός τον ψηφιακό μαστογράφο για να παραμένει κλειστός!

Για όλα τα παραπάνω, αλλά και για άλλα διαχρονικά ζητήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έκαναν έκκληση στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να σκύψει πάνω από τα προβλήματά τους, την ώρα που, όπως λένε, ο διοικητής του νοσοκομείου δεν έδειξε τη δέουσα προσοχή όταν του τέθηκαν τα ζητήματα, αλλά ούτε και ο υπουργός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This