Αθώος ο ιεράς που πέρασε από δίκη επειδή χαρακτήρισε την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών «εσχάτη προδοσία»!

Must Read

O εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου π. Χρήστος Σιάννας, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής είχε οδηγηθεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, κατηγορούμενος για όσα είχε πει σε κήρυγμά του για τη Συμφωνία των Πρεσπών κρίθηκε αθώος.

Σε βάρος του π. Χρήστου κινήθηκε η Δικαιοσύνη για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος, ύστερα από αναφορά του γενικού γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Ο π. Χρήστος έχει χαρακτηριστεί «ο προστάτης των φτωχών», κι αυτό γιατί εδώ και πολλά χρόνια έχει αναλώσει τη ζωή του βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό και την Παρασκευή το πρωί οι δρόμοι γύρω από το Πλημμελειοδικείο γέμισαν πιστούς που βρέθηκαν εκεί για να συμπαρασταθούν στον πατέρα τους, στον άνθρωπο που δίνει και την ψυχή του για να βοηθήσει τους αδυνάμους.

Ψεύτες και ελεεινοί οι πολιτικοί

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα είχε δηλώσει σε κήρυγμά του, τον Ιούνιο του 2018, όπως χιλιάδες Eλληνες, ότι πρόκειται για «μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Χθες οι προδότες υπέγραψαν, πούλησαν τη Μακεδονία μας», ενώ είχε χαρακτηρίσει τους πολιτικούς ψεύτες και ελεεινούς.

«Πρόκειται για εσχάτη προδοσία. Υπέγραψαν όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήραν να διοικήσουν και να διαλύσουν, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας», είχε τονίσει ο ιερέας και είχε προσθέσει «σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και Βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπέγραψαν, θα πάνε να διασκεδάσουν τη μεγάλη επιτυχία τους».

Το κήρυγμα αναρτήθηκε τη 17η Ιουνίου 2018 στο YouTube με τίτλο: «Λέμε ΟΧΙ στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν οι εφιάλτες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This