Κυριακή 20/6/2021

Απίστευτο και όμως…Ελληνικό! Έδωσαν σε άνδρα παραπεμπτικό για υπέρηχο μήτρας-ωοθηκών

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την καταγγελία που έκανε αναγνώστης στην εφημερίδα «Συνείδηση» της Αιτωλοακαρνανίας,  αναφορικά με την εξέταση που του έγραψε γιατρός στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 60χρονος άνδρας διαγνώστηκε με κοιλιακό ανεύρυσμα αορτής και του δόθηκε παραπεμπτικό για υπερηχογράφημα…μήτρας και ωοθηκών!

Ο ασθενής μετέβη σε ιδιωτικό κέντρο για την εξέταση, καθώς ήταν δυνατό να την κάνει στο Νοσοκομείο. Όμως, όπως διαπίστωσε το παραπεμπτικό που του δόθηκε, αφορά υπερηχογράφημα κάτω κοιλίας με την υποσημείωση κύστεως, ωοθηκών, μήτρας, σαλπίγγων….Έτσι, δεν μπόρεσε να εξυπηρετηθεί και έξαλλος αποχώρησε απο το ιδιωτικό κέντρο. 

Είτε για λόγους ανθρωπίνου λάθους, κεκτημένης ίσως ταχύτητας στο χειρισμό της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της συνταγογράφησης, είτε για άλλους λόγους που δεν μπορούμε να τους φανταστούμε, σημασία έχει ότι έγινε αυτό το κωμικοτραγικό λάθος. Με αποτέλεσμα όμως ένας άνθρωπος, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, να μην μπορεί να κάνει την εξέτασή του, ούτε στο δημόσιο Νοσοκομείο, ούτε σε ιδιωτικό κέντρο. Και κάτι τέτοιο είναι μόνο τραγικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ