Μητέρα καταγγέλλει: «Δείτε τον απαίσιο πάτερ που χτύπησε το μωρό μου στη βάφτιση» (video)

Απίστευτη καταγγελία για βιαιότητα του ιερέα

Must Read

Με δημόσια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια μητέρα που πραγματοποίησε πρόσφατα την βάφτιση του παιδιού της,καταγγέλλει τον ιερέα που τέλεσε το μυστήριο. 

Οργισμένη η μητέρα, χαρακτηρίζει τον ιερέα «απαίσιο» επειδή όπως αναφέρει υπήρξε βίαιος με το μωρό της, ενώ οι παρευρισκόμενοι, τρομοκρατημένοι του ζητούσαν να είναι είναι πιο προσεκτικός. Η μητέρα περιγράφει ότι το σώμα του παιδιού της κοκκίνισε από την βιαιότητα, ενώ ο ιερέας αντιδρώντας στις διαμαρτυρίες της οικογένειας, απάντησε «έτσι βαφτίζω εγώ».

«Αυτός ο “πάτερ” χτυπά το μωρό μου,να του φωνάζουμε όλοι, να του λέμε σιγά το μωρό και να μας απαντά έτσι βαφτίζω εγώ! Το μωρό εννοείται ότι μετά ήταν ολοκόκκινο σε όλο του το σώμα και σε σοκ! Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πάτερ της Παλώδιας και μας χάλασε την πιο όμορφη μέρα!Όσο για τον τρόπο του ήταν γενικα απαίσιος!!» αναφέρει η μητέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This