Πρόεδρος Περιπτερούχων: «Τα παιδιά κάνουν το κουμάντο τους με σκληρά ποτά για να φτιάχνονται νωρίτερα» (video)

«Τα βλέπεις με τελάρα μπίρες και ποτά»

Must Read

Για την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει την πώληση αλκοόλ σε περίπτερα από τις 12 το βράδυ έως τις 5 πρωί, μίλησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Ελλάδος, Θεόδωρος Μάλλιος.

Ο κ. Μάλλιος, τόνισε ότι οι νέοι φροντίζουν να κάνουν το κουμάντο τους είτε καταναλώνοντας από νωρίς μεγάλες ποσότητες σκληρού αλκοολ είτε αγοράζοντας από νωρίς τα μπίρες και ουίσκι για αργότερα: «Τα παιδιά κάνουν τα κουμάντα τους. Τα βλέπεις με τελάρα μπίρες και ποτά για να φτιάχνονται νωρίτερα. Το κακό ξεκινά από τις οκτώ, τις εννιά», ανέφερε ο Πρόεδρος Περιπτερούχων.

Μάλιστα, ο Μάλλιος θέλει να τονίσει ότι τα νέα παιδιά καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα αλκοολούχων, κάτι που πρέπει επιτέλους να σταματήσει: «Έρχονται έτοιμα φτιαγμένα με τελάρα μπίρες, με ουίσκι. Πιο σκληρά γιατί τώρα τον νέο δύο μπίρες πού να τον πιάσουν», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This