Όλοι παντού με μάσκες στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας – Αύριο η επίσημη ανακοίνωση

Η συγκεκριμένη περιοχή «δίνει» καθημερινά αυξημένα κρούσματα, με μέσο όρο ηλικίας 33 ετών και κάτω

Must Read

Η μάσκα γίνεται απαραίτητο «αξεσουάρ» για όσους κυκλοφορούν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας!

Αυτό, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες από καλά πληροφορημένες πηγές, αναμένεται να ανακοινωθεί, μεταξύ άλλων, την Τετάρτη 21/10 από την κυβέρνηση που αναγκάζεται να προσφύγει σε νέα μέτρα, προκειμένου να αναχαιτίσει την αλματώδη -τις τελευταίες εβδομάδες- πορεία του νέου κορωνοϊού.  

Τα νέα μέτρα θα είναι στοχευμένα, με τη χρήση μάσκας να επιβάλλεται τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου να δίνει ιδιαίτερο βάρος στην κατάσταση που επικρατεί στην εν λόγω περιοχή της πρωτεύουσας, που όχι μόνο «δίνει» καθημερινά αυξημένα κρούσματα, αλλά, το ακόμη πιο ανησυχητικό, είναι ότι ο μέσος όρος τους είναι 33 ετών και κάτω!

«Όλη η νεολαία της Αθήνας κινείται ανάμεσα σε μερικούς δρόμους. Πρέπει να βρούμε τρόπους αποτροπής του συγχρωτισμού» σχολίασε σχετικά κυβερνητικό στέλεχος.

Οι τελικές αποφάσεις για τα επιπλέον μέτρα, τα οποία θα αφορούν, μεταξύ άλλων, στους όρους λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και στους ελέγχους σε πλατείες και πεζόδρομους, αναμένεται να ληφθούν αύριο Τετάρτη, μετά τη σύσκεψη της Επιτροπής Επιδημιολόγων, οι οποίοι θα εκτιμήσουν τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This