Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο! (video)

Ο 41χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα

Must Read

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζομένους, αλλά και σε μια ηλικιωμένη τρόφιμο.

Οι Αρχές, μάλιστα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία, λόγω και του ιδιόχειρου σημειώματος που βρέθηκε δίπλα του, ενώ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 41χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τον Δημήτρη Καμπανάρο, ο οποίος ήταν και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Ηλικιωμένων, στο γηροκομείο «Νέα Θάλπη» το οποίο διατηρούσε, είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό μια ηλικιωμένη και δυο υπάλληλοι.

Ο αυτόχειρας είχε εκφράσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα την αγωνία του για τους οίκους ευγηρίας και είχε ζητήσει να διατίθενται rapid test προκειμένου να είναι συνεχής ο έλεγχος για την ασφάλεια φιλοξενούμενων και εργαζόμενων. Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη παρέμβασή του στο MEGA:

Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη» έκανε ανάρτηση στο Facebook με το θλιβερό νέο:

Συλλυπητήρια δήλωση εξέδωσε και ο Δημάρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης:

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη». Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε. 

Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία. Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση. Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν. 

Καλό Παράδεισο να έχει…»

(φωτό: αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This