«Πάρτε μου μάσκαρα»! Καθηγήτρια αρνείται να φορέσει μάσκα στην τάξη και μοιράζει απουσίες (video)

«Λέει δεν υπάρχει κορωνοϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς»

Must Read

Ως αρνητή του κορωνοϊού και της μάσκας χαρακτηρίζουν την καθηγήτριά τους, οι μαθητές ΕΠΑΛ στον Υμηττό. Η άρνηση της καθηγήτριας να φορέσει μάσκα μέσα στην τάξη που είναι υποχρεωτική για όλους, εξόργισε τους μαθητές της που διαρκώς της κάνουν παρατηρήσεις.

Το θέμα με την «αντάρτισσα» καθηγήτρια έχει φτάσει στον διευθυντή του Σχολείου, ενώ έγινε αναφορά και στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όμως εκείνη αρνείται να συμμορφωθεί. Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ ξεκαθάρισε ότι δεν του έχει παρουσιάσει κάποιο έγγραφο ούτε έχει επικαλεστεί κάποιο πρόβλημα υγείας.

«Η καθηγήτρια αυτή έχει μια δικιά της ιδεολογία, δεν θέλει να φοράει τη μάσκα. Της λέμε και εμείς οι μαθητές να βάλει μάσκα αλλά το αρνείται» δήλωσε ένας μαθητής στο Mega, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Λέει δεν υπάρχει κορωνοϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς». Όταν οι μαθητές έφτασαν στα όριά τους και προσφέρθηκαν να της αγοράσουν μάσκα, η ίδια δήλωσε «πάρτε μου μάσκαρα».

Οι μαθητές καταγγέλουν ότι τα πράγματα έχουν «αγριέψει» αφού η καθηγήτρια που δεν λέει να ακολουθήσει τα υποχρεωτικά μέτρα, πλέον απαντά με απουσίες και στέλνει εκτός τάξης τους μαθητές που της κάνουν παρατήρηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This