Χαρδαλιάς: Lockdown σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη

Must Read

Τρεις νέες περιοχές μπαίνουν στο «επίπεδο 4», όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Πέμπτης στο υπουργικό συμβούλιο.

Η αύξηση κρουσμάτων σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη κατατάσει τις περιοχές στο επίπεδο υψηλού κινδύνου και επιβάλλει τοπικό lockdown με εξαίρεση των χερσαίων και θαλάσσιων μετακινήσεων.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε λίγο μετά την ενημέρωση του ΕΟΔΥ για τα 1211 νέα κρούσματα , σε ζωντανή σύνδεση από το Υπουργείο Υγείας, ότι τα νέα μέτρα σε Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, Λάρισα θα ισχύουν από το πρωί της Παρασκευής.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν 1955 ενεργά κρούσματα και πάνω από 4.000 στενές επαφές, ενώ ο ΜΟ ηλικίας των νοσούντων είναι τα 32.5 έτη.

Αλλάζουν επίπεδο οι περιοχές:

Από το πρωί της Παρασκευής το «επίπεδο 3» μπαίνουν η Πέλλα, η Δράμα, ο Έβρος, η Ξάνθη, το Κιλκίς, η Χαλκιδική, η Καβάλα, η Πιερία και η Ημαθία. Επιπλέον η Μεσσηνία και η Αρκαδία ανεβαίνουν από το «επίπεδο 1» στο «επίπεδο 2».

Ο κ. Χαρδαλιάς συμπλήρωσε ότι υπάχρουν έρευνες που δείχνουν ποια καταστήματα ευθύνονται για την μετάδοση του ιού ενώ εστίασε ξανά στην διασκέδαση των νέων: «Ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων και η ιχνηλάτηση δείχνει ότι υπάρχει συσχέτιση με την διασκέδαση και τις συναθροίσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This