Τρίτη 15/6/2021

Πήλιο: Πήγαν στο δάσος να κόψουν ξύλα και βρήκαν ολόγυμνο άνδρα να επικαλείται τον Θεό!

Ακόμη δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ που έχουν υποστεί τέσσερις υλοτόμοι στο Πήλιο, όταν πηγαίνοντας χθες το πρωί στο δάσος, στην περιοχή της Μακρινίτσας, για να κόψουν ξύλα, αντίκρισαν έναν άνδρα γυμνό να τους φωνάζει πως «ο Θεός είναι μεγάλος».

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο άνδρας εντοπίστηκε γυμνός από υλοτόμους στο δάσος πάνω από το μοναστήρι της Μακρινίτσας και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου αναμένεται σήμερα η αδελφή του για να τον παραλάβει. Ο 48χρονος άνδρας, που δήλωσε ότι είναι από τη Θεσσαλονίκη, φέρεται να είχε πάει στο σημείο, με το αυτοκίνητό του μάρκας Smart.

ασθενοφορο τροχαιο

Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ «magnesianews.gr», όταν οι υλοτόμοι τον ρώτησαν τι δουλειά έχει στο σημείο και γιατί ήταν γυμνός, ο άνδρας τους απάντησε «ο Θεός είναι μεγάλος», οπότε και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Επειδή στο σημείο που βρισκόταν δύσκολα φθάνει κάποιος, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ άφησε το ασθενοφόρο σε ένα σημείο και συνέχισε με περιπολικό 4Χ4 και αγροτικό αυτοκίνητο, τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διανυκτέρευσε στην Ψυχιατρική κλινική. 

Ευτυχώς, εντοπίστηκε η αδελφή του που μένει στην Κατερίνη και σήμερα αναμένεται στο Βόλο για να συνοδεύσει τον 48χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ