«Εκτός μάχης» η ορθοπεδική και η νευροχειρουργική κλινική στον «Ευαγγελισμό» λόγω συρροής κρουσμάτων

Υπό ιχνηλάτιση η γναθοχειρουργική κλινική και η πλαστική χειρουργική που συστεγάζονται με τις προαναφερθείσες

Must Read

Σε κατάσταση συναγερμού και ο «Ευαγγελισμός», λόγω ανησυχητικής συρροής κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού σε ασθενείς και προσωπικό.

Ειδικότερα, εκτός της σημερινής εφημερίας τέθηκαν η oρθοπεδική και η νευροχειρουργική κλινική του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός», μετά τον εντοπισμό 21 κρουσμάτων κορωνοϊού.

Το πρώτο κρούσμα εντοπίστηκε σε γυναίκα ασθενή, η οποία νοσηλευόταν στην ορθοπεδική κλινική, με αποτέλεσμα να τεθεί σε εφαρμογή το υγειονομικό πρωτόκολλο, γεγονός που οδήγησε στο να εντοπιστούν ακόμη 10 κρούσματα σε εργαζόμενους και περίπου άλλα 10 σε ασθενείς.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διαδικασία της ιχνηλάτησης στη γναθοχειρουργική κλινική και στην πλαστική χειρουργική, οι οποίες συστεγάζονται με τις δύο πρώτες κλινικές.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο «Ευαγγελισμός», παρότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού από την αρχή της πανδημίας και έχει αντιμετωπίσει χιλιάδες περιστατικά της νόσου με νοσηλεία εκατοντάδων ασθενών, έχει καταγράψει μικρό αριθμό θετικών κρουσμάτων στο προσωπικό του.

Αυτό, όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι, η διοίκηση, καθώς και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, είναι αποτέλεσμα της τήρησης όλων των πρωτοκόλλων και των μέτρων ατομικής προστασίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This