Σφίγγει ο κλοιός για τα VIP «κορωνοπάρτι» που στήνονται μέσω διαδικτύου

Το πολυσυζητημένο συμβάν στο ξενοδοχείο της Συγγρού έθεσε σε συναγερμό την Εισαγγελία

Must Read

Μετά τον σάλο που προκάλεσε το «κορωνοπάρτι» των VIPs στο ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και καλλίγραμμων καλλονών, η Εισαγγελία ζητεί να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διοργανώθηκε.

Η εποπτεύουσα εισαγγελέας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Βιργινία Σακελλαροπούλου, ζήτησε από τα στελέχη της υπηρεσίας να εξακριβώσουν τον τρόπο με τον οποίο «διαφημίστηκε» το συγκεκριμένο πάρτι και προσκλήθηκαν οι καλεσμένοι, καθώς λέγεται ότι οι προσκλήσεις εστάλησαν μέσω διαδικτύου.

Με αφορμή το συγκεκριμένο πάρτι, η εισαγγελέας ζήτησε να πυκνώσουν οι έρευνες στα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να εντοπίζονται έγκαιρα αντίστοιχες εκδηλώσεις, με τις οποίες παραβιάζονται τα μέτρα κατά της πανδημίας και υπάρχει κίνδυνος να διασπαρεί ο ιός.

Σε αυτή την περίπτωση, η εισαγγελέας υπενθυμίζει ότι θα πρέπει να σχηματίζεται δικογραφία, να ενημερώνεται το οικείο αστυνομικό τμήμα και να ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία, με συλλήψεις και παραπομπή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών!

Άλλωστε, όπως φάνηκε και το πρόσφατο καλοκαίρι, είναι κοινό μυστικό ότι τα πριβέ «κορωνοπάρτι» διοργανώνονται με… συνωμοτικούς κανόνες και γίνονται γνωστά μέσω κλειστών ομάδων στο διαδίκτυο.

Αυστραλός το έστησε

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της 24χρονης κόρης του ιδιοκτήτη του «Athenaeum Smart» Αλέξης Κούγιας, επανέλαβε ότι η πελάτισσά του δεν έχει καμία εμπλοκή με το πάρτι στο roof garden και ότι συνελήφθη για τυπικούς λόγους. Προχώρησε, μάλιστα, στην αποκάλυψη ότι έχει δώσει στην ΕΛ.ΑΣ. το όνομα ενός Αυστραλού, ο οποίος είναι γνωστός για τις σχέσεις του με πρόσωπα της showbiz και ο οποίος έστησε το εν λόγω «κορωνοπάρτι».

Μάλιστα, όπως είπε στο ethnos.gr, ο συγκεκριμένος έκλεισε όλα τα δωμάτια για τους καλεσμένους και τις καλλονές, όμως ξέφυγε όταν έγινε η έφοδος της Αστυνομίας!

Το πάρτι με αλκοόλ, χορεύτριες, συνοδούς πολυτελείας, DJ και ναργιλέδες έκανε τους συναρμόδιους υπουργούς να βάλουν στο τραπέζι νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία θα προβλέπει τον διπλασιασμό του διοικητικού προστίμου και την αναστολή λειτουργίας έως 30 ημερολογιακές ημέρες, από τις αρχικές 15!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This