Δικαστές: Βάλτε «λουκέτο» στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας!

Πλήρης αναστολή όλων των δικαστικών και νόμιμων προθεσμιών στα διοικητικά δικαστήρια

Must Read

Σε πλήρη αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με την Ένωση Διοικητικών Δικαστών. 

Ειδικότερα, η Ένωση ζητά από την Κυβέρνηση να αποφασίσει άμεσα την πλήρη αναστολή λειτουργίας των διοικητικών δικαστηρίων Θεσσαλονίκης και Λάρισας, καθώς, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους δύο αυτούς νομούς, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης διασποράς του νέου κορωνοϊού, είναι ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη.

Ακόμα, η ΕΔΔ ζητεί «Αιτήματα έκδοσης προσωρινής διαταγής, αιτήσεις παροχής προσωρινής δικαστικής προστασίας, αντιρρήσεις κατά της απόφασης κράτησης αλλοδαπού και αιτήσεις ανάκλησης κατά των δικαστικών αποφάσεων που εκδίδονται επί των αντιρρήσεων, σύμφωνα με τις παρ. 3-6 του άρθρου 76 του ν. 3386/2005 (Α΄212), τέλος δε αντιρρήσεις, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 πράξης νομοθετικού περιεχομένου (Α’ 42), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4682/2020 (Α’ 76). ζ) να εκδικάζονται μόνο με τη χρήση τεχνολογικών μέσων χωρίς φυσική παρουσία».

Οι Διοικητικοί Δικαστές ζητούν να ανασταλούν πλήρως όλες οι δικαστικές και νόμιμες προθεσμίες για τη διενέργεια διαδικαστικών πράξεων και άλλων ενεργειών, ενώπιον των ανωτέρω διοικητικών δικαστηρίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This