Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2021

ΣΚΟΠΙΑΝΟ: Αφίσες φωτιά για Μητσοτάκη-ΝΔ στην Κατερίνη

Τον αγώνα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών συνεχίζουν οι Μακεδόνες, αντιδρώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πως δεν δύναται να την καταργήσει. Αυτή τη φορά η ομάδα «Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης» τύπωσαν αφίσες με μηνύματα προς τον ίδιο και, φυσικά, κατά της Συμφωνίας και γέμισαν όλη την πόλη. Η πρωτοβουλία αυτή δείχνει ότι οι αντιδράσεις για το ξεπούλημα της Μακεδονίας συνεχίζονται ανεξάρτητα από την πολιτική ηγεσία του τόπου.

Οι αφίσες, όπως βλέπετε, έχουν πάνω τη φωτογραφία του νέου πρωθυπουργού και το ερώτημα: «Μητσοτάκη, ο παππούς σου πολέμησε για την Μακεδονία, Εσύ τι θα κάνεις; Θα σεβαστείς την προδοσία της;».

Ο Δήμος Κατερίνης πρόλαβε και καθάρισε ένα μεγάλο μέρος των αφισών για χάρη του πρωθυπουργού, ενώ παρέμειναν ορισμένες, για να θυμίζουν την απόφαση και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που αδιαφορεί για την κατάργηση της Συμφωνίας, όπως αναφέρει το pieria.tv.

Πάντως, η ταχεία παρέμβαση του Δήμου Κατερίνης προκαλεί εντύπωση, αφού ξηλώνει τις αφίσες από τις κολώνες σε χρόνο dt! Εξάλλου, το ίδιο είχε κάνει και όταν ο λαός είχε γεμίσει τις κολώνες με τα πρόσωπα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ