Δήμος Αθηναίων: Άμεση στήριξη της επιχειρηματικότητας με δράσεις 1 εκατ. €

Δίνεται η δυνατότητα στους επιχειρηματικούς φορείς να εμπλουτίσουν και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους

Must Read

Δράσεις συνολικού προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου ευρώ ενεργοποιεί, σε πρώτη φάση, ο Δήμος Αθηναίων, με στόχο την ενίσχυση των φορέων επιχειρηματικότητας της πόλης. 

Ειδικότερα, ο Δήμος προχωρά άμεσα στην υλοποίηση του σχεδίου στήριξης των επιχειρήσεων της Αθήνας, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, από ευρωπαϊκούς πόρους, προκειμένου αυτές να προσαρμοστούν στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επέφερε η υγειονομική κρίση και να επιβιώσουν.

Στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου, συνάπτει νέα στρατηγική συνεργασία με όλους τους θεσμικούς του εταίρους που εκπροσωπούν κλάδους επαγγελματιών και συγκεκριμένα: Με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Ελλάδος, την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Μέσω μιας σειράς δράσεων, δίνεται η δυνατότητα στους συλλογικούς επιχειρηματικούς φορείς να εμπλουτίσουν και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν στα μέλη τους.

Οι δράσεις συνοψίζονται ως εξής:

  • Δημιουργία συνεργατικού μηχανισμού υποστήριξης των τοπικών επιχειρήσεων
  • Προβολή, προώθηση και διάχυση της συνεργατικής κουλτούρας μεταξύ των μελών/επιχειρήσεων
  • Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μελών/επιχειρήσεων πάνω στα νέα δεδομένα και τις ανάγκες της αγοράς
  • Παροχή των απαραίτητων μέσων για την εξειδικευμένη πιστοποίηση και διαπίστευση των μελών προκειμένου να εισέλθουν επιχειρηματικά σε νέες αγορές-στόχους
  • Ενίσχυση της προβολής και ανταγωνιστικότητας των μελών/επιχειρήσεων μέσα από εξειδικευμένες ενέργειες σχεδιασμού branding

Άμεσα ωφελούμενοι των δράσεων θα είναι οι συλλογικοί φορείς των επιχειρήσεων που έχουν ως έδρα την Αθήνα, ενώ έμμεσα θα επωφεληθούν οι επιχειρήσεις-μέλη τους, καθώς θα είναι οι βασικοί αποδέκτες των αποτελεσμάτων

  • Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This